Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

81 Firebird Specs

The 1981 Firebird er en andre generasjons modell og General Motors Flint, Michigan anlegget. Bilen ble et ikon i 1980-årene og funksjoner innovasjoner. Imidlertid falt salget for '81 Firebird fordi folk var i påvente av den nye tredje generasjon, som var å komme ut i 1982, ifølge Motorera.com. Et økende antall av muskel bilentusiaster arbeide for å gjenopprette den til sin opprinnelige prakt. Historie

første Firebird ble produsert i 1970. General Motors ingeniører forbedret på 1981 Firebird og ga bilen en V8 motor. Pontiac ingeniører ville tilby bilen i fire karakteristiske modeller: Base Coupe, Formula Coupe, Trans AM Coupe og Trans AM GTA coupe. Hver modell kom utstyrt med rack og pinion styring, fire hjul skivebremser, en fire-hjulet anti-lock bremser (ABS) og all-season trekkraft dekk.
Interiør

takhøyde inne i denne bilen måler 38 inches fra taket til setet. Skulderen plass i bilen måler 57,4 inches fra dør til dør. Likeledes '81 Firebird har tilstrekkelig bakre benplass (38 inches) for en mid-size to-dørs sedan. Interiøret har en hard-støpt plast dashbordet og spenne seter laget av lær materiale. I tillegg har den inne en AM /FM-radio, varmeapparat, air condition og strøm sluser for forsiden og passasjer side dører. Bilen er i stand til å huse opptil fire personer.
Engine

'81 Firebird benytter en 3,8-liters V8-motor. Denne stilen av motoren gir et gjennomsnitt på 175-150 hestekrefter ved ca 4500 omdreininger per minutt. Denne bilen har et dreiemoment på 340 fot-pounds på 6000 omdreininger per minutt. Diameteren innenfor motoren strekker seg til 84 inches og slaget (avstanden et stempel reiser innenfor motorer sylinder) er 31,2 inches. 1981 Pontiac Firebird integrerer innsprøytningssystem innenfor en fire-ventilers sylinder satt opp som begynner å injisere drivstoff som motoren går på en konsistent basen. The '81 Firebird har evnen til å bevege seg fra null til 60 miles per time på mindre enn 5,3 sekunder.
Transmission

Pontiac design team gjort flere mindre forbedringer til den '81 Firebird er overføring, slik at 1981 Firebird å stabilisere som motorturtallet opp. I tillegg benyttes designere en revolusjonerende (samtidig) nyskapning kalt hydrodynamisk lager som ville redusere friksjonen inne i motor. Denne innovasjonen ga '81 Firebird en fordel når det kom til jevnere skifting av gir. The '81 Firebird kom med en tre-trinns manuell gulv skift, en fire-trinns manuell skift eller en tre-trinns automatisk avhengig av hvilken modell ble kjøpt. (Http://www.motorera.com/firebird/firebird81.htm)
Safety

'81 Firebird kom utstyrt med forhjulstrekk samt en anti-bremsesystem. Det benyttes en jern ramme design som finnes i mange racerbiler. Denne sterke jern ramme ble re-håndheves med metall for å beskytte passasjerene i tilfelle av en motorvogn rollover.
Kjørelengde

'89 Firebird brukt premium blyfri bensin og holdt opp til 15 liter per tank. Bilen fikk 13 miles per gallon i byen og 25 miles per gallon på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90623.html

Previous:
Next:

Classic Cars