Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Når var den første Ford Mustang bygget?

The Ford Mustang er en ikonisk amerikansk bil . Klassisk bil elskere setter pris på sine rene linjer og motor alternativer til denne dag. Det faktum at du kan fortsatt kjøpe den originale versjonen er et vitnesbyrd om hvor godt gjort det er og hvor mange fans bilen har . Historie

Den første Ford Mustang ble vist på verdensutstillingen i New York på 17 April 1964. Noen ganger omtalt som 1964 1/2 modellen fordi det kom ut fem måneder tidligere enn vanlig årsmodell, kalt Ford det en 1965 modell. Den første Mustangs koster mindre enn $ 3000 .
Egenskaper

De originale Mustang hadde to dører bare og kom i konvertible , hardtop og fastback stiler . Det støttes motorer fra Thriftpower 2.8L til 7.0L Boss . Det hadde justerbare seter og en AM radio standard .
Geografi

første Mustangs ble produsert i San Jose , California , Dearborn , Michigan og Metuchen , New Jersey .
Hensyn

i dag kan en 1964 Mustang koste alt fra noen få hundre dollar for en rusten clunker til nesten $ 20.000 for en i god stand .

berømte Ties

Ford Mustang gjorde Lee Iacocca berømt i ledende kretser, som han var den som godkjente det og overbeviste Henry Ford II for å gjøre det .


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90329.html

Previous:
Next:

Classic Cars