Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere en Camaro fra noen år

Chevrolet først introduserte Camaro i 1967, som svar på Fords innføring av Mustang, men bilen er fortsatt i produksjon fra 2010. Enhver Camaro kan identifiseres enten visuelt eller ved å verifisere kjøretøy identifikasjonsnummer, eller VIN. Fordi Camaros av en viss vintage kan se like ut, er dekoding VIN den mest pålitelige identifisering metoden. Instruksjoner
en

Inspiser bilen. Avhengig av året, er Camaros normalt utsmykket med logoer, hette ornamenter og motor identifikasjon koder. Spesifikke markeringer kan omfatte SS eller Z28 betegnelser; fender motorens slagvolum tags, en rød, hvit og blå hette ornament, eller generelle "Camaro" koder. En rask måte å bestemme årsmodell er å se på baklys objektivet. Bokstavene "SAE" vil bli etterfulgt av et serienummer. Innenfor koden vil bli et år betegnelse, for eksempel, "67," for 1967. Dette fungerer bare på originale, fabrikkinstallerte baklysene.
2

Finn VIN-koden, som ligger på førersiden dørstolpen på 1967-modellene. For alle andre Camaros, det ligger på en plate synlig gjennom frontruten nær førersiden dash.
3

dekode VIN. Camaro VIN tallsystem endret et par ganger i løpet av sin historie, med visse sifre som representerer forskjellig informasjon. 1967 gjennom 1971 følger samme system, som gjør 1972 til 1980, 1981 til 1984 og 1985 og oppover. På grunn av endringene i VIN-systemet, må du oppsøke dekoding liste som ligner på de som finnes på F-Body Online og Nasty Z28 nettsteder (se referanser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90677.html

Previous:
Next:

Classic Cars