Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan fjerner jeg punktsveisingen på en 1965 Mustang Fender Apron?

Punktsveis blir ofte brukt til å koble to flatskjermer av en bil kroppen sammen. På tidlig Mustangs, 1964 gjennom 1968, ble front-og hekkskjørt festet til sjokk tårnet og rammen rail med punktsveisingen. Å erstatte en av forklær, må alle punktsveisingen fjernes for å installere et nytt panel. Den vanligste indre fender forkle som må skiftes er passasjeren foran forkle. Batteriet er plassert langs den forkle og har en tendens til å ødelegge det med årene. Du trenger
Spot sveis cutter
Variabel hastighet drill
Sharp metall meisel
SAE 3/8-inch stasjonen og socket sett
SAE fastnøkkel
Hjulklosser
Safety briller
arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt og hardt underlag. Sett i nødbremsen og blokker hjulene.
2

Fjern alle komponentene fra forkle panel med riktig størrelse stikkontakter og skiftenøkler. For passasjer foran forkle panel, koble batterikablene og batteriet holderen så ta ut batteriet. Fjerne de to bolter som holder startsolenoiden på plass og beveger solenoiden ut av veien. Fjern boltene for batteriet skuffen og ta den ut. Fjern fender bolter, og koble frontlys sele og fjern fender.
3

Finn punktsveisingen i fender forkle som må bores ut. Det er sveiser vertikalt langs sjokk tårn og radiator support, og horisontalt langs fronten frame rail. Det er også flere på hver ende av forkle langs fender tilleggshydraulikk.
4

Bruk en god spot sveis cutter. Ikke bli fristet til å bruke en 3/8- eller 1/2-inch vanlig borekronen. Hemmeligheten til å gjøre en god jobb er å bore kun gjennom toppen panel og samtidig la de under panelet intakt. Ved hjelp av en vanlig bore vil typisk sette et hull gjennom det andre panelet før fullstendig kutte den flekk sveisen. Bore gjennom den øverste delen av alle punktsveisingen på forkle.
5

Skill de to panelene med en skarp meisel. Arbeid forsiktig for å unngå å skade andre panel. Når panelet er fjernet, kan den nye panelet skal installeres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90494.html

Previous:
Next:

Classic Cars