Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1970 Challenger Paint Colors

The 1970 Challenger, produsert av Dodge og ofte kalt en Mopar bil, tilbys en rekke maling fargevalg til sine kjøpere. Disse fargealternativer inkludert en linje av standard og tradisjonelt fargevalg samt høy effekt fargealternativer. Disse fargene var litt mer dramatisk ved design og kan kjøpes for en ekstra $ 14 når en Challenger ble bestilt. Tradisjonelle fargevalg

The 1970 Dodge Charger, mens en sporty bil, var tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelle fargealternativer. Disse fargealternativer inkludert blå, rød, grønn, hvit, svart, krem ​​og beige. Mange av disse fargene ble også tilbudt i forskjellige nyanser, for eksempel lys og mørk blå metallic, lys og mørk metallic grønn og lys blå metallic. I tillegg ble 1970 Dodge Challenger tilbys i en av sine mest populære av farger, mørk brent oransje. Denne fargen ble hyppig brukt i mange av Dodge Challenger reklame og ble ofte forbundet med Challenger modeller av Dodge entusiaster.
Bilder støtsikker Colors

I tillegg til den mer tradisjonelle fargealternativer, tilbød 1970 Dodge Challenger farger som var litt mer dramatisk og dristig av design. Disse fargene ble ofte kalt godteri farger på grunn av sin blanding, som syntes å endre seg i refleksjon til lys og på grunn av sin likhet med fargene på harde drops. Noen av disse fargealternativer var Plum Crazy Purple, Top Banana Yellow, Hemi Orange and Go Mango (en mid-nyanse av oransje) Sublime Grønn.
Extended Fargealternativer

Utover det tradisjonelle og slagkraftige fargealternativer, gjorde Dodge flere farger tilgjengelig for kunder som har kjøpt 1970 Dodge Challenger biler etter 24 februar samme år. Disse fargene inkludert Silver Polly, som besto av en skinnende, metallisk sølv hue, grønn Go, som bare var tilgjengelig ved bestilling og var en fet, glinsende nyanse av grønt, og Panther Pink, som var inspirert av den populære tegneserie tv show " The Pink Panther ", og var en lys, mid-nyanse av rosa et sted mellom sjokkrosa og pastell rosa. Selv om disse ikke var like populære som noen av de andre fargene på den tiden, ga de flere alternativer som var annerledes enn de fargetrender av 1970.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90581.html

Previous:
Next:

Classic Cars