Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan forbedre kjørelengde på en klassisk bil

En klassisk kjøretøyet ikke bare trekker beundrende blikk, men det er også en glede å kjøre. Ett område hvor en eldre kjøretøyet ikke samsvarer generelt mange moderne biler, er imidlertid det av drivstofføkonomi. De fleste klassikere ble produsert med tyngre materialer og større kropper. Selvfølgelig var det mange klassikere også utstyrt med V-8 motorer, som var store nok og kraftig nok til å støte den tunge chassis fremover når gasspedalen ble trykket. Det er ikke rart da at gassen kjørelengde på eldre biler ofte led. Likevel, det er skritt du kan ta for å forbedre klassiske drivstofføkonomi. Instruksjoner
en

Etablere en vedlikeholdsplan for klassisk ditt. Dette inkluderer oljeskift minst hver 3000 til 4000 mil og en årlig tuneup for motoren. Ta vare på motoren vil rette for effektivitet og større besparelser på gassen pumpen. Du må også sørge for at luften renere eller filteret er rent. Ellers vil motoren lider av en utilstrekkelig lufttilførsel, og dermed begrense sin drivstofføkonomi.
2

Test dekkenes lufttrykk. Selv om classic er utstyrt med nye dekk, må du sjekke dem for å sikre at de er helt oppblåst. Hvis du kjører bilen på under-oppblåst dekk, kan du se en reduksjon i gass kjørelengde med så mye som 3 prosent, som indikert av Federal Trade Commission.
3

Alter din kjøring stil. Sakker vil gi deg økt drivstoffeffektivitet og bidra til å sikre sikkerheten til din klassiske kjøretøy. Hvis du tar bilen eller lastebil på motorveien, kan du øke din effektivitet ved å holde hastigheten lavere enn 60 mph. Du kan også legge miles to the gallon ved hjelp av brems og gass pedaler ømt. Det vil si, når du akselererer eller bremser, gjør det sakte og gradvis. Vær klar for stopplys og gi deg selv litt plass i trafikken, slik at du ikke er kontinuerlig bremsene og akselererende.
4

Trim bilens vekt, hvis det er mulig. Se etter ting du kan fjerne fra stammen. For eksempel, hvis du er hauling en tung reservehjul, men egentlig ikke kjøre den klassiske alle så mye og er ikke redd for en flat, kan du bare fjerne reservehjulet. Dette betyr at du kan også fjerne jack og andre verktøy. Hver bit av vekt du kan fjerne vil hjelpe bilens gass kjørelengde.
5

Kjør klassiker bare ved spesielle anledninger eller kortere turer. Du vil spare penger og bruke mindre gass ved å velge å kjøre en mer drivstoffgjerrig bil for ærend, pendling, bykjøring eller lange turer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90621.html

Previous:
Next:

Classic Cars