Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere Classic Car Emblems

I 1908, brakte Henry Ford Tin Lizzie til det amerikanske folk. Fra den dagen begynte klassiske biler å kjøre en interesse for speed-elskere over hele verden. De karakteristiske bygget organer, strømlinjeformet dashbord og harde skinnseter var snart et samleobjekt for entusiaster. Med klassisk design av bilene kom seg et emblem som skiller den fra andre modeller. Du trenger
Guide to klassiske bilen emblemer (se referanser)
Vis flere instruksjoner
en

Gjennomgå utformingen av emblem. Le Baron, for eksempel, er designet med en opp-ned spade omfatter en fire farget flagg innenfor. En krone satt på toppen av opp-ned spade, og ordene, "Le Baron, karosserier," ble skrevet til side. The Cadillac emblem ble skrevet i en sirkel som sier, "Cadillac Motor Car Co" og hadde en stor "V" som gjennomboret gjennom sentrum av sirkelen.
2

Se etter særegne kjennetegn . Den vintage Lincoln ble produsert med en tydelig flagg /skjold design. Denne utformingen hvilte under en metallisk person som holdt skjoldet /flagg. Skjoldet /flagget ble delt inn i fire deler, to hvite og to blå i et kryss mønster. De hvite delene har små gull prikker i dem og de blå delene synes å være marmorert med svarte striper. The Mercury emblem ble gjort som en halvmåne form, liggende flatt på fender med ordet "Mercury" skrevet i svart. Den halvmåne stykke var rød med hodet av Heracles ligger i sentrum av fire stjerner.
3

Bestem gjør av et emblem med minimal skriving. The Kaiser merkevare logo har en stor K med en bøffel stående under den. Studebaker bil emblem er en sirkel delt i to av en vansiret S.
4

Søk emblemet for navnet. Mange klassiske biler er merket med navn, slik som Cadillac, Ford, Plymouth, Morgan og Bugatti. Dette er en effektiv måte å finne merke på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90375.html

Previous:
Next:

Classic Cars