Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere 57 Chevy Trim modeller 210

The 1957 Chevrolet Modell 210 er en tydeligere, tonet ned versjon av Chevy flaggskip Bel Air. Mens '57 Bel Air er svært ettertraktet og henter høye priser, er noen entusiaster snu til mindre, mer overkommelige 210. I 1957 var det 210 tilgjengelige i de samme modellene som Bel Air - minus det konvertible - og er lett identifiseres ved sin standard trim pakken. Dette inkluderer pyntelist, hjulkapsler, interiør møbeltrekk funksjoner og trim tag. Den 210 trim pakken er nærmere Bel Air enn mindre modell 150, som har mer ligne de 1956 Chevrolet-modellene. Instruksjoner
en

titt på dekorative side-trim av kjøretøyet. Den dekorativ stripe kjører lengden av bilen og deler seg i to mot baksiden. På 1957 210 modeller, er det identisk med Bel Air, minus anodisert aluminium felt mellom strimlene. På originale 210 maling ordninger, ble det felt mellom de to striper malt enten fargen av bilen, eller taket farge på to-tone biler. Dette er den viktigste trim identifikasjon funksjon av modellen 210.
2

Inspiser dekorativ detalj på forsiden av kjøretøyet. Modellen 210 mangler de tre gull pilene i forkant av fremre støtfanger og gull hette emblem stede på Bel Air-modeller.
3

Sjekk de hjulkapslene. 210 ble utstedt med vanlig krom-dome hubcaps, mangler de mer intrikate hele ansiktet hjulkapsler med Bel Air sentrum crest.
4

Inspiser interiør møbeltrekk. 210 ble ikke tilbudt med to-tone møbeltrekk pakke av Bel Air, i stedet kom det med med et utvalg av forskjellige farger i enten vinyl eller klut mønstre
5

Finn trim tag plassert. på øvre brannmuren på passasjersiden, under panseret nær vinduspusser armer forsamlingen. Denne koden ble installert for å identifisere trim detaljene i bilen, inkludert kroppen stil, maling og trim nummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90553.html

Previous:
Next:

Classic Cars