Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan lese VIN på en 1956 Chevy

Bilen identifikasjonsnummer (VIN) på en 1956 Chevrolet bil kan fortelle deg mye om den bestemte bilen. Selskapet stemplet hver av sine biler med en rekke tall og bokstaver - en alfanumerisk kode - som identifiserte hvor og hvilket år bilen ble gjort og hvilken modell det var. Dekoding en Chevrolet VIN er en av de mest vanlige måter å bestemme ektheten av en klassisk bil. Instruksjoner
en

Finn VIN tag. På de fleste 1956 chevrolets, er antallet stemplet på en metallplate som ligger på venstre dør hengslet søyle. Dette varierer på enkelte modeller. For eksempel er 1956 Corvette VIN stemplet på dørstolpen på førersiden.
2

Se på den første delen av metallet VIN tag. Dette beskriver motortype, innledes med en "V." For eksempel kan den lese "V8".
3

Gjennomgå andre delen av VIN-koden. Du vil se et brev som strekker seg mellom A og D. Dette beskriver Chevrolet-modellen. En "A" betyr at det var en Chevrolet 150, "B" er en Chevrolet 210, "C" er en Chevrolet Bel Air, og "D" er en Chevrolet Sedan Delivery.
4 < p> Legg merke til den tredje delen, som består av to sifre. Dette er året bilen ble gjort. Den vil lese "56", eller din bil er ikke en 1956 Chevrolet tross alt.
5

Sjekk den fjerde delen. Dette brevet betegner som en av 10 amerikanske montering planter konstruerte denne spesifikke bilen. For eksempel "A" er Atlanta, Georgia, "L" er Los Angeles, California, og "S" er St. Louis, Missouri. Hemmings Motor News har en komplett liste over forsamlingen planter brukes i 1956.
6

titt på den siste delen, som består av fire sifre. Dette er produksjon sekvensnummer. Tallet range startet på "1001" i 1955 og jobber seg opp med hvert parti av biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90404.html

Previous:
Next:

Classic Cars