Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Paint Classic Cars

Hvis du liker klassiske biler, gjenopprette dem til sin opprinnelige skjønnhet er halve moroa med å eie dem. For å sikre at bilen ser så hyggelig som mulig, bør malingen være av høy kvalitet og gjøres nøye for å unngå eventuelle kosmetiske uhell som sprekker eller chipping. Når du har din forsyninger, male bilen tar noen dager. For å holde den klassiske bilen ser autentisk, vil forske de opprinnelige maling farger gjør at du kan få bilen til sin opprinnelige utseende. Du trenger:
Lufttett sprøyteboks
Tack klut
Painters tape
Masking papir
Air maske
Spray pistol
Base farge
Light-grit sandpapir
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at bilen er i en lufttett sprøyteboks så ingen støv kan komme på bilen under maleriet. Du kan kjøpe en messe eller ta den med til et sted som gjør at du kan male din egen bil i en messe.
2

Inspiser bilen for å sikre at det ikke kommer støv eller rusk. Hvis så, tørk den ned med en tack klut.
3

Tape ned alt med malere tape og maskering papir som du ikke ønsker malt. Pass på at tapen dekker ikke området du ønsker malt, ellers det ferdige produktet vil ikke se ferdig.
4

Fyll pistolen med base coat i henhold til produsentens instruksjoner. Sett på en luft maske for å hindre puste i maling røyk. Feie pistolen frem og tilbake mot kroppen av bilen for å få jevne tak.
5

Sand ned eventuelle drypp merkene eller feil med en lys-grit sandpapir, og tørk av med en tack klut mellom strøk for å sørge for at alt støv er fjernet. Legg til et ekstra lag med base farge for å dekke de slipte områder.
6

Legg minst tre klare strøk til bilen ved hjelp av pistolen. Bruk sveipende bevegelse for å sikre en enhetlig belegg fri for drypp eller andre feil.
7

Buff ut noen "appelsinhud" eller tekstur merker når klarlakk er tørr, og deretter legge til flere lag med klar. Second Chance Garage (se referanse 1) tyder på at eksperter anbefaler tre lag med klar, rasping eller sliping og avslutt med tre ekstra tydelige strøk vil få pelsen ser tilfredsstillende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90523.html

Previous:
Next:

Classic Cars