Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan kan jeg vite hva år Mitt Chevy Truck er?

Når du kjøper en brukt eller en klassisk bil, i mange tilfeller den manuelle eller andre papirer som opprinnelig fulgte med bilen kan gå tapt. Året da lastebilen ble produsert er vanligvis nevnt i bilen manualen. Uten bilen manualen, er VIN nummer den enkleste måten å finne ut hvilken modell året av en Chevy lastebil. Enhver Chevy lastebil produsert etter 1972 har en VIN nummer. Du trenger
VIN nummer
Chevy lastebiler Til salgs Lommelykt
Papir
Blyant
Vis flere instruksjoner
en

Finn VIN-nummer for kjøretøyet. VIN nummeret er vanligvis funnet sted inne i førerhuset. I noen modeller er VIN nummer som ligger på en av dørene, og i andre modeller det ligger et eller annet sted på forsiden dashbordet. VIN nummeret ser ut som en liten plate, med informasjon trykt på den: en rekke av tall og bokstaver. Det blir ofte stemplet direkte på metall eller plast av bilens komponenter.
2

Skriv ned tallene og bokstavene på VIN plate. Du må kanskje skinne en lommelykt på VIN nummer for å kunne lese det riktig. Dobbeltsjekke alle tallene for å sørge for at de er riktige.
3

Slå opp VIN nummeret på nettet. General Motors har en nettside som forklarer alle VIN antall hvert år av Chevy lastebil (se referanse 2 for en link til nettsiden).
4

Undersøk alle de VIN nummer eksempler før du har bestemt hvilke man matcher din lastebil. Året posisjon varierer fra år til år, så sørg for å sjekke alle de sannsynlige år for å sikre at du finner den rette VIN nummer for lastebil.
5

Rådfør deg med en profesjonell etter at du har bestemt modellen år for lastebil. Han eller hun kan hjelpe bekrefte at du har funnet den riktige året for lastebil. Det er viktig å få denne profesjonelle bekreftelse fordi noen ganger er det liten forskjell mellom bil modell år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90438.html

Previous:
Next:

Classic Cars