Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Classic Car Shows i Pennsylvania og New Jersey

Den spesifikke aldersgruppe for en klassisk bil er uklar. Classic Car Club of America definerer en klassisk bil som en produsert 1919-1948. Men andre bilen organisasjoner og viser definere en klassisk bil som enhver bil som ble bygget 20 år før i dag. Selv om uenighet finnes på den eksakte området, ville de fleste bilentusiaster er enige om at å ta del i en klassisk bil show er en god måte å tilbringe dagen. Bensalem Vintage Car Show

Hver september arrangerer Nedre Bucks Region av Antique Automobile Club of America (AACA) sin Vintage Auto Show med biler 1900-1990. Arrangementet går fra 9 am til 15:00 og har gratis inngang og underholdning. 2010 Arrangementet vil bli avholdt på Christian Life Center, som ligger i nærheten av krysset Galloway og Richlieu Roads i Bensalem, Pennsylvania. Trophies er tildelt for de 40 beste biler, dømt i ti kategorier, inkludert "Most Original", "Lastebil" og "Foreign". Biler må angis i forkant av arrangementet, og showet tilbyr også leverandørens muligheter. Flere detaljer om pris og påmelding er tilgjengelig på Lower Bucks Region AACA nettside.

Nedre Bucks Region av AACA

PO Box 947

Levittown, PA 19058

buckscarclub.com
Crusin 'Classics Red White & Blueberry Auto Show

For siste 24 årene har Crusin 'Classics Auto Club of Hammonton, New Jersey, tilbudt en gratis auto show, som har nesten 500 klassiske biler fra 1950-tallet, 60-tallet og 70-tallet, som en del av Hammonton Chamber of Commerce Red White & Blueberry Festival. Den automatiske Klubben tilbyr dør premier og spesielle utmerkelser. Registrering informasjon er tilgjengelig på Crusin 'Classics Auto Club hjemmeside. Klubben arrangerer også og deltar i flere andre Hammonton-området hendelser. Detaljer om disse hendelsene er også tilgjengelig på nettet.

Crusin 'Classics Auto Club

crusinclassics.org

Corvettes for en kur

De årlige Corvettes for en Cure show i Collegeville, Pennsylvania, gir fansen en sjanse til å bla eller vise sine biler mens heve penger for Delaware Valley avdelingen av Alzheimers Association. Korvetter som vises spenner fra 1950-modeller til dagens versjoner. Første, andre og tredje plass tildeling er gitt i to kategorier: lager og modifisert. Arrangementet inkluderer også et håndverk, leverandør og smykker show. Corvette-entusiaster kan kjøpe Corvette tilbehør eller produkter, mens de bare "med på turen" kan utforske varer fra andre ikke-bil leverandører, inkludert klær, vesker, halskjeder og gourmet kokekar.

Corvettes for en Cure

corvettesforacure.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90499.html

Previous:
Next:

Classic Cars