Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter din Air Cleaner

Luftrenseren er en av de mest fremtredende trekk på bilens motor, spesielt hvis det er en klassisk amerikansk bil med en V6 eller en V8. Luftfilteret er montert på toppen av forgasseren i sentrum av motoren og inneholder luftfilteret. Hvis du gjenoppretter en bil, er det sannsynlig at luftfilteret er nødt til å bli gjenopprettet i tillegg, som innebærer å fjerne og male det. Du trenger
Paint stripper eller sandblåsing messe
Mineral ånder
lofri håndklær
Primer
Spray maling
Vis flere instruksjoner
1

Fjern luftfilteret fra motoren. De fleste luftrensere holdes på med en skrue eller en bolt på toppen av støvsugeren.
2

Strip gammel maling og rust fra luften renere. Dette kan gjøres på et par måter. Du kan bruke en kjemisk stripper, i hvilket tilfelle du bare bruke stripper, vente på at malingen boble og deretter tørke det av med en fille og stålull for mer vanskelige områder. Du kan også media blast luften renere å fjerne finish.
3

Bruk trykkluft for å fjerne partikler ut av sprekkene og på overflaten av luftfilter.

4

Rengjør luftfilteret med white spirit for å fjerne alle spor av olje eller rester. Dette er en viktig del av maleriet prosessen, siden en ren overflate vil fremme malingsvedheft.
5

Primer luften renere. Mange luftrensere ble ikke primered fra fabrikken, men dette vil bidra til at malingen holder seg og gi et ekstra lag med beskyttelse til overflaten av luften renere. Spray på en liten skur og la malingen tørker for minutt eller så. Påfør 02:58 tyngre strøk i en jevn og tilbake måte. Pass på at du ikke spray så mye at du forårsaker primeren å kjøre.
6

La primeren tørke i minst en time før du påfører farge til luftfilter.

7

Bestem den opprinnelige fargen til luftfilteret. Slik skal gjenopprette en renere luft, må du bruke riktig farge for det. Rådfør deg med en bok om å gjenopprette det aktuelle kjøretøyet for å finne ut hva den rette fargen er.
8

Spray på et tynt lag med spraymaling. La den tørke i et minutt eller så, og deretter søke 03:57 solide strøk, ventet i 30 minutter eller så mellom strøkene for malingen tørke.
9

La luften renere å tørke over natten før installerer den. Installere det i det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90407.html

Previous:
Next:

Classic Cars