Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne en VW Bug Engine

Den opprinnelige Volkswagen Beetle (kjærlig kjent som The Bug for sine bug-eyed frontlysene) har hatt langvarig popularitet i USA. Som hands-on VW Bug eiere erstatte sine utslitte komponenter, kan noen av dem være på utkikk etter renoverte motorer også. Selv om motorer for New Beetle kan være tilgjengelig gjennom Volkswagen forhandlere, kan finne ombygd VW Bug motorer være en utfordring. Som med andre ut-av-produksjon biler, har ukonvensjonelle kilder dukket opp for å gi motorene. Du trenger
Liste over VW Bug motorer fra GEX International
Henvisning til vintage mekaniker
Liste over VW Bug motorer på eBay Motors | Lokallag av Vintage Volkswagen Club of America

Vis mer Instruksjoner
en

Kjøp en ombygd Bug motor. GEX International er et USA-basert selskap som markedsfører ombygd Volkswagen motorer, inkludert de for VW Bugs. GEX International har spesialisert seg på "premium ombygd Volkswagen motorer" siden 1973. Lager og "trimmet opp" VW motorer er tilgjengelige.
2

Snakk med en Volkswagen-forhandler. Forhandlere som spesialiserer seg på Volkswagens kan også ha noen kontakter i vintage Volkswagen universet. Spør service manager om tilgjengeligheten av ombygd VW Bug motorer. Hvis han ikke er i stand til å hjelpe deg, kan han henvise deg til en lokal vintage mekaniker som kan.
3

Kontakt en mekaniker på nettet. VW Bug eiere kan logge inn på en Beetle Repair Message Board, og spør delta bilmekanikere til å svare på konkrete spørsmål om VW Bug vedlikehold. Som en del av utvekslingen, spørre om tilgjengeligheten av brukte eller ombygd VW Bug motorer.
4

Utforsk en motor på eBay Motors. Sammen med hele VW Bug biler, kan du finne Bug motorer på eBay Motors hjemmeside. Fullstendighet og tilstanden til motorene vil variere, og selgere ofte bruke "Pickup Only" alternativet fordi frakt av motoren kan være upraktisk.
5

Kontakt en vintage Volkswagen eiernes klubb. The Vintage Volkswagen Club of America (VVCA) er dedikert til nytelse av vintage Volkswagens av alle typer. Ifølge klubbens hjemmeside har VVCA medlemmer blitt kollektivt anerkjent av Volkswagen of America som en ledende kunnskapsbase for Volkswagen restaureringer. Kontakt et kapittel i ditt område for å spørre om VW Bug motorer for salg:. Http://www.vvwca.com/clubs/

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90408.html

Previous:
Next:

Classic Cars