Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1965 Ford Mustang

Populariteten til 1965 Mustang har aldri avtatt siden introduksjonen i april 1964. Dens popularitet hadde mye å gjøre med det sporty utseende, et bredt utvalg av alternativer og motorer som spenner fra kraftig V-8s til en økonomi-minded sekssylindrede. Dette er de samme grunnene til 1965 Mustang er en så populær restaurering kandidat i dag. Instruksjoner
en

Evaluere tilstanden på Mustang og finne ut hva du vil at sluttresultatet av restaurering for å være. En grov og rusten Mustang vil ta mye mer ressurser for å gjenopprette enn en straight, rust-fri bil. Har du ønske om en anstendig daglig driver eller en prisvinnende forestilling bil? Budsjett din økonomi og tid for restaurering din tilsvarende. Lag en liste over deler, materialer og tjenester som trengs.
2

Bestem hva slags restaurering du ønsker for dine Mustang. Gjør en kosmetisk restaurering hvis du har en i utgangspunktet god bil som bare trenger maling, krom eller ombygging, og du ønsker å bruke bilen som et hverdagslig driver. Utfør en total restaurering på Mustang din hvis du ønsker et show bil. En total restaurering vil bli dyrere, som det vanligvis medfører helt demontere bilen, oppussing eller utskiftning av deler som trengs, og deretter settes sammen igjen.
3

Bli en lokal Mustang klubben og delta på møter. Gå til restaurering seminarer om Mustang klubben sponser dem. Snakk med andre ponni bileiere som allerede har vært gjennom restaurering prosessen. Finn ut hva reparasjon og kropp butikker de brukte, hva deler leverandører de bestilte fra og hvordan de jobbet med en bestemt restaurering problemet. Kjøp en 1965 Ford Mustang shop manual. Selv om du ikke kommer til å utføre noen av restaurering oppgavene selv, gjøre deg kjent med alle aspekter av din Mustang og prosessene som er involvert. Kunnskap er nøkkelen til en vellykket restaurering.
4

Få en Mustang mekanisk lyd. Avhengig av bilen din, kan dette kreve en komplett motor ombygging eller en enkel tune-up. Sørg for at suspensjon, bremser, differensial og girkasse er helt opp til snus også. Garage dine Mustang hvis du kommer til å være å gjøre noen av restaureringen arbeidet selv. Få en god kvalitet mekaniker verktøysett.
5

Planlegg dine Mustang for body shop. Du kan lagre en betydelig mengde penger hvis du gjør demontering av kromlister, støtfangere og lys selv. Bruk et digitalt kamera og ta nærbilder av hvert element før, under og etter demontering. Dette vil hjelpe utrolig når den tid kommer til å sette Mustang sammen igjen. Lage et fotoalbum av fremgangen din, da dette vil bidra til verdien på bilen ved å vise nivået og kvaliteten på restaurering som du har gjort.
6

oppussing innvendig når kroppen og lakken har blitt fullført. Komplett interiør kits fra teppet til headliner er tilgjengelig for Mustangs på ganske rimelig pris. Men for en bruksbil kan du bare trenger å bytte ut den fremre setetrekket og gi resten en god rengjøring.
7

Ikke spart på detaljene når det gjelder tid for montering. Ta deg god tid og få en hjelper, slik at du ikke riper opp eller chip din dyre lakken når du installerer støtfangere, kromlister, lys og så videre. Ikke glem å ta bilder som du går for albumet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90357.html

Previous:
Next:

Classic Cars