Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner vinduspusser Switch Fra en 1980 Corvette

Chevrolet er "C3" Corvette karosseri ble produsert mellom 1968 og 1982, med flere innvendige designendringer i denne perioden. Interiøret i 1978-1982 Corvette er veldig lik. Prosessen for å fjerne vindusvisker bryteren i 1980-modellen krever fjerning av horn montering, ratt og speedometer klyngen for å få tilgang til vinduspusser bryteren. Ta forholdsregler når du fjerner sentrum dash klyngen, fordi den delikate turteller kretskortet er eksponert for mulige skader. Du trenger:
Phillips screwdriverOpen fastnøkkel setSocket satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn batterirommet bak førersetet. Koble den svarte negative ledningen fra batteriet.
2

Fjern horn knappen, og ved hjelp av en stjerneskrutrekker, fjerne horn forsamlingen. Ta ut skruene som holder rattet eiker til navet og ta av hjulet fra kolonnen og fra bilen.
3

Finn lavere sentrum dash pad dekker rett under rattstammen. Fjern de fire skruene som holder dash pad og fjern panelet.
4

Finn lavere rattstammen braketten. Ved hjelp av en fastnøkkel eller en stikkontakt, fjern de to store boltene og nøye slippe kolonnen. Denne prosessen er nødvendig for ekstra klaring for fjerning av speedometer og turteller klynge.
5

Fjern speedometeret husskruene, med en Phillips-skrutrekker, og trekk klyngen litt fremover for å få tilgang til baksiden av panelet. Koble forsiktig fra turtelleren kretskortet ligger i sentrum av huset. Fjern speedometer kabelen ved å skyve holdeklipsen fremover, hele veien ned, mens du trekker tilbake på kabelen før den kobler fra.
6

Trykk forsiktig ned på rattstammen for tilstrekkelig klaring. Vipp klyngen forsamlingen fremover og trekke klyngen fra dashbordet. Sørg for at turtelleren kretskortet ikke henger opp på øvre dash pad.
7

Reach bak dashbordet og fjerne strømtilførselen fra vindusvisker bryteren. Fjern skruen som holder bryteren på plass. Vippe bryteren forover og oppover for å fjerne den fra instrumentpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90457.html

Previous:
Next:

Classic Cars