Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer kuleledd på en Mustang

Alle Mustangs har øvre og nedre kuleledd på forstillingen uansett hva året. Kuleleddene tillate hjulet spindel å snu. Prosedyren for utskifting av baller leddene er relativt det samme for en hvilken som helst av de Mustang. Det er en viss variasjon i hvordan de er festet til den øvre eller nedre kontrollarmen. Vanligvis er både øvre og nedre kuleledd erstattet på begge sider samtidig. Komplett utskifting kan vanligvis være ferdig på en dag. Du trenger
Bil jack
Jack står
bremseklosser
3/8-inch SAE socket satt
1/2-tommers SAE socket satt
Needle-nese tang
Pickle gaffel
Heavy hammer
SAE fastnøkkel
Mechanic er creeper (valgfritt)
Vernebriller
Mekaniker hansker
New øvre og nedre ball leddene
New tie rod støvforsegling ( kan trenge)
Variabel hastighet drill
1/4-tommers metall borekronen
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bilen på et glatt underlag. Slå av bilen, sette den i park, sett på parkeringsbremsen og sette bremseklosser på bakhjulene. Løsne mutrene på begge forhjulene. Jack bilen opp fra fronten tverrbjelke til forhjulene er ca 03:57 inches av bakken og sted jack står på støttepunkter like bak forhjulene. Senk jack. Fjern lug nuts og forhjulene.
2 p Med nål-nese tang, fjerne låsepinner fra castellated mutterne på øvre og nedre kuleledd og tie rod ender. Fjern mutteren fra tie rod slutten og kuleledd. Ved hjelp av en pickle gaffel og tung hammer, skille tie rod slutten og øvre og nedre kuleledd. Koble front brake line ved rattet. Fjern forsiktig spindel med trommel og brems montering intakt. En medhjelper vil gjøre jobben enklere. Den nedre kontroll arm må være deprimert for å fjerne spindelenheten.
3

Fjern boltene for øvre kuleledd. Fjern boltene for nedre kuleledd hvis det finnes. Den opprinnelige nedre kuleledd på de tidlige Mustangss ble naglet i. Bor disse nagler ut med 1/4-tommers drill. Fjern både øvre og nedre kuleledd.
4

Sett inn den nye øvre kuleledd og stram boltene. Installere den nye nedre kuleledd og stram boltene. Gjenta denne prosessen på den andre siden. Lirke ned den nedre kontroll arm og installere spindelenheten. Erstatte castellated nøtter og stram til. Installere nye låsepinner.
5 p Hvis tie rod slutten støv boot ble skadet med pickle gaffel, erstatte den med en ny støv støvel. Reinstallere tie rod slutten inn i spindelen. Installer kronemutteren og stram. Installere den nye splinten. Koble front brake line på hjulet. Luft bremsene foran. Skift hjulene og slepe nøtter.
6

Nedre bilen ut av jack stå og ta ut kontakten. Stram alle hjulmutrene. Fjern klosser og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90436.html

Previous:
Next:

Classic Cars