Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner dørpanelet på en 1973 Triumph TR6

The Triumph TR6 er en klassisk britisk sportsbil som ble produsert 1969-1976. Den TR6 var veldig populær i Nord-Amerika over sin produksjon kjøre takket være sin klassiske konvertible styling og vellydende straight-6 motor. I dag er TR6 en stor restaurering kandidat takket være det faktum at deler av rikelig og relativt billig. Enten du gjenopprette TR eller bare utføre rutinemessig vedlikehold, er døren panel på en 1973 TR6 relativt lett å fjerne. Du trenger
Stor flat skrutrekker
Thin skrutrekker eller syl
liten hammer
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
1

Åpne døren og rekvisitt åpen slik at det ikke vil svinge lukket på deg mens du arbeider på den. Fjern vinduet sveiv. Fjerne vindu sveiv og dørhåndtaket er de to vanskeligste delene om å fjerne TR6 dørpanelet. Håndtakene er avholdt med små skjulte pinner som må fjernes.
2

Slide to store flatt hode skrutrekkere mellom dørpanelet og vinduet sveiv på begge sider av skaftet at håndtaket skyves inn, være forsiktig for ikke å ødelegge møbeltrekk på døren panel. Det er en fjær som er montert mellom døren panel og døren selv som presser panelet mot håndtaket og hindrer stiften fra å falle ut og håndtaket løsner. Vinkle skrutrekkere slik at det er et gap mellom håndtaket og dørpanelet. Du bør se skaftet at håndtaket glir inn hvis skrutrekkeren er å trykke panelet tilbake langt nok.
3

Trykk pinnen ut av sjakten ved å skyve en lang tynn verktøy inn i det lille hullet som du vil se på akselen for vinduet sveiv. Trykk stiften ut ved å skyve den tynne verktøyet i hullet. Du må kanskje trykke på enden av verktøyet med en hammer for å presse ut pinnen, som bare glir inn i hullet i skaftet. Ikke miste pinnen når det faller ut av skaftet. Sett pinnen til side. Ta av dørhåndtaket ved hjelp av samme metode som brukes for å fjerne vinduet sveiv.
4

Trekk døren panel rett ut av døren, som starter på den nedre kanten. Dørpanelet er holdt til døren med metallklips som er festet til døren panel og deretter klippet i hull i selve døren. Klippene vil gjøre loud klikke lyder når de slipper fra døren. For å unngå å rive klippene av av de myke dørpaneler, skyv et par nebbtang under døren panel og dra på dørpanelet klipp selv i stedet for bare å trekke på døren panel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90435.html

Previous:
Next:

Classic Cars