Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Flathead Engine Identification

Før andre verdenskrig, Flathead motor, eller L-head motor, var den mest utbredte motor stil brukes av bilprodusenter. Flathead motorer ble også utnyttes til en rekke andre formål, blant annet landbruksutstyr og gaffeltrucker. En del av din evne til å utføre riktig service på bilen er avhengig av din evne til å identifisere deler. Se etter noen grunnleggende kjennetegn ved Flathead motorer for å finne ut om kjøretøyet benytter en. Flathead Kjennetegn

Inspiser motor for å identifisere hvorvidt det er en flat motor. Flathead motorene er så kalt fordi de har en flat, boks-lignende form.

Demonter motoren din å bruke de riktige håndverktøy. Referere til en service manual for motoren din for flere modell-spesifikke instruksjoner. Gode ​​verktøy å ha inkludere en pipenøkkel sett, en umbraconøkkel og både Phillips og flat skrutrekker.

Se inni motoren demontert. Den største forskjellen mellom Flathead motorer og mer moderne toppventilmotor er at Flathead motor ventiler eksisterer i motorblokken ved siden av stemplene i stedet for over dem.
Motor Modelnummer

Ta av transmisjonsdekselet fra din Flathead motoren for å finne motorens modellnummer. Denne inneholder nyttig informasjon for å identifisere produsenten av flat motor. Brevet forut for motornummer er et tegn på motoren hjemland. For eksempel er motorer med en "C" i første sifferet i motornummer produsert i Canada.

Reference resten av motoren din modellnummer. Søk på nettet modell nummer databaser for å identifisere produsenten av flat motor. Du kan også ta med modellnummeret til en autorisert bilforhandleren. Bilforhandlere vil ha motor modell nummer databaser for at merkevaren som de kan referere til. Hvis de ikke anerkjenner modellnummer, spør en autorisert forhandler av et annet merke.
Ford

Inspiser veivaksel front motvekt innsiden av Flathead motor. Ford Flathead motorer vil ha en motvekt med et flatt underlag. Ford Flathead motorene er også unik i sin sylinder konfigurasjon ved at den første sylinder i tenning rekkefølge er på baksiden av motorens høyre side i stedet for foran.
Mercury
< p> Se igjen på veivakselen front motvekt. Mercury Flathead motorer har veivaksel FRONTVEKTER som er dimpled.
Chrysler

Tell antall sylindere eksisterende innsiden av flat motor. I motsetning til de åtte-sylindrede motorer fra Ford og Mercury modeller, benyttet Chrysler Flathead motorer seks sylindere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90367.html

Previous:
Next:

Classic Cars