Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Om Classic Cars

Klassiske biler anses biler som har alderen og fortsatt favoritter i dag for en rekke årsaker. Kanskje kroppen styling er tenkt som tidløs eller er nostalgisk for en bestemt epoke er årsaken. Eller kanskje på grunn av pålitelighet faktorer eller spesielle funksjoner. Noen ganger kan det være fordi bilen ble først innført for mange år siden og den samme modellen er fortsatt blir gjort nye, eller muligens bilen ble brukt som et tempo bilen tilbake da den var ny. Sammenligne klassiske biler til en klassisk film, der selv mange år senere filmen er fortsatt en favoritt. Fordeler

Siden klassiske biler er generelt sjelden, noen kan ende opp i bil museer for bevaring. Noen klassiske biler er svært verdifulle, og eie en kan anses å være en verdig investering, spesielt siden som bilen blir eldre og mer sjelden det vil fortsette å øke i verdi.

Også, det er lærdom å være læres ved å studere klassiske biler, for eksempel noen av de enkle grunnleggende teknologi, som fremdeles kan inngå i nye biler i dag. For ikke å nevne hobby faktor, sammen med tilfredsstillelse som kommer når du gjenoppretter en klassisk bil å se og kjøre som ny igjen.
Historie

Historisk siden bilene var først skapt det var favoritter som går helt tilbake til den gamle Model T er laget av Ford. Hvorvidt en bil vil bli en klassiker er ikke kjent når bilen er fortsatt ny, men bare over tid, mange år senere, når det offentlige finner en bestemt bil verdig, blir det da en klassiker. Ta 1967 Chevy Cammaro, spesielt konvertible. Klart det var et løp \\ y ser bilen og folk kjøpte pokker ut av dem, men det var ikke før mye senere, et sted på 80-tallet da det ble en skikkelig klassiker. Det offentlige har gjort det til en klassiker på grunn av den desirablity - body styling, størrelse og muskler, for å nevne noen. Et godt eksempel på en bil som aldri ble en klassiker, selv om det er sjelden er Chevy Vega, fra 70-tallet. Chevy sluttet å lage dem etter kort tid, fordi det offentlige ikke liker bilen mye. Det er en stor forskjell mellom klassisk og gamle eller antikke. Bare fordi en bil er 40 år gammel gjør ikke det til en klassiker, med mindre det offentlige sier det.

Typer

Alle store bilprodusenten har skapt klassikere, selv om de ikke visste at de ville bli når bilen først ble utviklet. Noen Ford Mustanger fra 60-tallet er klassiske, noen mid 60s Chevy Impala er ansett klassiker. Noen eldre Lincolns passe, og la; \\ 's ikke glemme Barracuda eller Dodge Charger fra 60-tallet. Selv om noen av disse bilene er også kjent for muskel deres, de fortsatt kan passe innenfor kategorien klassiker. Foreigni \\ biler som de tidlige v \\ olks \\ vogner også passer i formen. Hvorfor, fordi det offentlige si er så! Husk også at en klassiker kan også være en svært bestemt år og modellen, der muligens et mindre antall ble produsert med flere konkrete muligheter og funksjoner. For eksempel var det bare et lite antall korvetter gjort under en bestemt tid på 60-tallet som ikke kom med varmeovner. Grunnen er fordi motorene var så kraftig Chevy egentlig ikke vil at bilen skal kjøres på gaten, men heller sporet. Ikke installere en ovn var en måte å avskrekke gate kjøring. Noen biler må bare gå "fast". Sjeldne og ønskelig bilen er lik klassiker.
Hensyn

For en bil for å bli betraktet som en klassiker det må ha den opprinnelige lager tilstand. Sikker på at du kan ha riktig merke og modell, men hvis interiøret er erstattet som skikk snarere enn originale du kan miste den klassiske stående. Samme vil gjelde dersom en motor er byttet ut for en annen av større eller mindre hestekrefter. Når en bil er solfangeren-verdig det vil ha alle matchende tall, originale deler eller reprodusert seg til originale specs, alle riktige emblemer, logoer og trim, sammen med alle alternativene at fabrikken opprinnelig installert i bilen.


Time Frame
p Det er egentlig ikke en bestemt tidsramme for å lage en bil en klassiker, i motsetning til status av en antikk kjøretøy som må være minst en viss alder. Angående klassikere, hvis bilen er sjelden og ønskelig det kan bli en klassiker raskere. For eksempel, hvis en auto produsenten bare gjør et lite antall biler av et bestemt merke og modell, som representerer et jubileum modell av et populært design, kan bilen bli en klassiker ganske raskt. Normen er imidlertid at en bil vil alderen 20 år eller så, tåler testen av tid, for å gjøre det til en klassiker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90511.html

Previous:
Next:

Classic Cars