Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan til Store Collector Cars

Bil samlingen er en dyr hobby som krever mye flid i å gjenopprette og ta vare på bilene i stabilt din. Solfangeren biler er ofte lagret over lengre tid mellom bilen viser, og som et resultat, må bilen være skikkelig forberedt for ikke å bli kjørt mye. Drivstoffsystemer, dekk og andre bilmekanikere kan oppleve problemer når den ikke brukes over lengre perioder. Lagring av solfangeren biler må gjøres riktig for å sikre kjøretøyene forblir i toppform. Du trenger
Vacuum
Vann
Hvit eddik
Spray flaske
Baking soda
Bil såpe
Bilvoks
Rag
Batterilader
trekloss eller benk
Car dekselet
Luftpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Velg et lagringssted hvor bilen er innendørs og beskyttet mot ekstremvær og temperaturer.
2

Vacuum ut innsiden av bilen for å fjerne eventuelle rester fra setene og gulvplanker. Vask innsiden av kjøretøyet grundig med en blanding av vann og hvit eddik i en spray-flaske med en 50/50 blanding for å fjerne smuss. Forlate en åpen boks med natron inne i bilen til å absorbere noen lukt som dannes under lagring.
3

Vask utsiden av bilen grundig med mild bil såpe for å fjerne skitt og hindre korrosive materialer fra å spise bort på maling under lagring. Voks bilen i tillegg til å bevare det ytre.
4

Endre ut alle kjøretøy væsker som kjølevæske, olje, girolje og bremsevæske siden fersk væske tar lengre tid å bryte ned og bidrar til å beskytte bildeler. Tømme gasstanken ved å kjøre bilen eller øses tanken og topp det hele med fersk gass for å hindre fuktighet buildup i drivstoffsystemet.
5

Hekt batteriet fra motoren og lagre den på et tre blokk eller benk da dette bidrar til å hindre den fra å bli svakt. Koble den opp til en batterilader en gang i måneden for å teste kostnad og topp betalt av når det begynner å miste makt.
6

Dekk bilen med en bil dekke for å ytterligere beskytte bilen mot skitt og oppsamling av støv.
7

Kontroller dekktrykket ukentlig, og fylle dem med en luftpumpe når de begynner å kjøre lavere enn anbefalt trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90507.html

Previous:
Next:

Classic Cars