Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner du Dash i en 1976 Corvette

The C3 versjonen av Chevrolet Corvette ble produsert i årene 1968 og 1982. DASH paneler på disse eldre bilene blir sprø og sprekker på grunn av alder. Ettermarkedet erstatning dash paneler, pilar listverk og måle linser er tilgjengelig fra de fleste Corvette spesialitet leverandører for å gi en fabrikk nytt utseende til din vintage C3. Du trenger
Phillips skrutrekker
Åpen fastnøkkel satt
Nebbtang
klut eller håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Åpen batterirommet bak førersetet og koble den negative batterikabelen.
2

Fjern solskjermer og frontruten header støping med en stjerneskrutrekker.
3

Fjern de to frontruten pilar listverk som ligger på hver side av frontruten like over øvre instrumentpanelet ved å ta ut de to skruene og trekk dem bort fra rammen.
4

Fjern skruene som holder ventilene og vindusvisker bryter forsamlingen til øvre dash. Fjern de to skruene som ligger på hver side av rammen som holder de nedre strek-panelene på plass. Koble ledningsnettet kommer til bryteren og fjern bryteren forsamlingen fra sentrum bezel.
5

Fjern skruene fra høyre instrumentpanelet inneholder kartlommer med en Phillips skrutrekker. Det er tre skruer som holder panelet til øvre dash og to holder panelet til høyre rammen. Trekk forsiktig panelet frem og tilbake mot deg til den løsner fra rammen.
6

Plasser en klut over shift-konsollen plate for å hindre den fra skade. Trekk av radioen knotter og fjerne mutrene med nebbtang. Trekk midtramme mot deg nok til å få tilgang til ledningsnettet til sentrum måle klynge. Trekk tilkoblingene og fjern klyngen fra dashbordet.
7

Fjern venstre nedre dash pad ved å fjerne de tre skruene som holder den til den øvre instrumentpanelet og de to skruene som holder den til venstre side ramme . Fjern den nedre rattstammen brakett med en skrunøkkel og fjern støping med en skrutrekker.
8

Trekk høyre dash pad montering mot deg for å få tilgang til speedometer og turteller kabler. Koble kablene og ledningene sele. Fjern panelet fra dashbordet rammen.
9

Finn speaker wire sele på høyre og venstre side av den øverste streken. Koble fra høyttaler kabler.
10

Fjern den øvre instrumentpanelet ved å sitte i passasjersetet og trekke oppover på midten av dashbordet til sidene av panelet fjerne frontruten innlegg. Trekk panelet mot deg for å løsne de fremre klemmene og ta den ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90725.html

Previous:
Next:

Classic Cars