Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne den Farge Antall My Ford Mustang Interiør

Classic Ford Mustanger , eller de som er produsert i 1960 og tidlig 1970-tallet , ble tildelt en rekke tall for å identifisere spesifikasjonene til bilen da den forlot fabrikken . Disse tallene , sammen med kjøretøyet identifikasjonsnummer , ble inkludert på en identifikasjon badge . Når du gjenoppretter en klassisk Mustang , er informasjonen i dette merket svært viktig fordi mange av disse bilene har blitt endret gjennom årene . Heldigvis tar det bare noen sekunder å få tilgang til identifikasjon badge og finn interiør fargekode . Instruksjoner
en

Åpne førersiden dør .
2

Finn identifikasjon badge på kanten av døren . Fra 1965 til 1969 , var identifisering badge en rektangulær metallplate . Fra og med 1970 ble metallplaten erstattet med et klistremerke .
3

Finn interiør farge nummer på identifisering badge . Legg merke til at merket har to rader . Den øverste raden av de 1965-1969 Mustang inneholder farge nummer. Det ligger under " TRIM "-stempel . Hvis Mustang har et klistremerke , er antallet bemerket under " TRIM "-stempel .

Merk at de fleste fargekoder for 1965-1969 Mustang var enten et enkelt tall eller en enkelt bokstav etterfulgt av et nummer. Stirrer i 1970 , inneholdt alle innvendige koder enten to bokstaver eller ett tall etterfulgt av en bokstav .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90534.html

Previous:
Next:

Classic Cars