Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan identifisere en Turbo 350C

Hot rod entusiaster kan bevitne populariteten til Turbo 350 girkasse. Den TH350 (Turbo Hydromatic 350) var en overføring utviklet i et joint venture mellom Buick og Chevrolet i slutten av 1960. Denne girkassen er designet for små blokk 350 motorer produsert av Chevrolet. Turbo 350 gjennomgikk noen endringer i sytten år den ble produsert. Den mest merkbare endringen gjort i løpet av tidlig 1980-tallet, er i tillegg en elektronisk styrt lock-up torque converter. Tilsetting av denne teknologien forbedret landeveiskjøring hastigheter og gjort overføringen mer effektiv. Denne endringen i Turbo 350 overføring design er kjent som en Turbo 350C. Du trenger
Bil ramper
Hjulkiler
Drop lys
mekaniker creeper
Flash lys
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen på bilen ramper nøye. Slå av motoren og sette bilen i park. Sett i nødbremsen som en forholdsregel. Sett hjulblokker bak og under bakhjulene. Hydrauliske gulv knekter og bukker kan brukes i stedet for bil ramper.
2

Slå på drop lys og plassere det gjennom motorrommet. Det tryggeste stedet å sette en dråpe lys er mellom brannmuren og hjulbrønn. Målet er å belyse området i nærheten av svinghjul og momentomformer på en Turbo 350C overføring.
3

Plasser mekaniker creeper foran førersiden av bilen mellom forhjulene. Sett deg ned og skyv bakover til du kommer til side av overføringen mot førerdøren. Dette er siden som er motsatt overføring kjølevæske linjer.
4

Finn bjelle boliger på 350C Turbo overføring. Rett bak bjelle bolig, på førersiden, er bestått utstyr kobling. Ved siden av braketten som holder leddet er en fire-delt elektronisk plug. Denne elektroniske pluggen er unik for Turbo 350C overføring og er den eneste måten å nøyaktig identifisere denne overføringen fra andre 350 modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90431.html

Previous:
Next:

Classic Cars