Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik konverterer Pre-1949 dekkdimensjoner til moderne ekvivalenter

Før 1949, gjorde bilprodusentene ikke har et universelt akseptert metode for beregning av dekkdimensjon. Mange tidlige produsenter brukte ensartede hjulene for alle sine biler eller tilpassede hjul. For den klassiske bilen entusiast, kan forsøke å størrelse et dekk når ingen uniform kode for måling var på plass være vanskelig. De fleste produsenter brukt selskapsspesifikke koder for dekk som ikke er knyttet til størrelse. Numeriske dimensjonering var tilgjengelig så tidlig som 1940. Med enten slags dimensjonering, kan du konvertere til moderne størrelser. Instruksjoner
finne riktig størrelse
en

Se på hjulene på bilen din. Hvis du har originale hjulene i dårlig forfatning, kan du fortsatt være i stand til å lese størrelse skrives ut på dekk. Numeriske systemer eksisterte fra rundt 1940 til 1964, og kan konverteres ved hjelp av en konvertering diagram (se Ressurser). For eksempel, hvis kjøretøyet bruker 5,90 til 13 hjul, indikerer konvertering diagram nærmeste kampen er P165/75R13 eller P175/70R13.
2

Mål dekket. Mål dekk høyde (diameter) fra bakken til toppen av dekket, dekk bredde fra sidevegg til sidevegg, og diameteren på felgen.
3

Plug målingene inn i en online konvertering kalkulator eller konvertering diagram som den som finnes på ajdesigner.com eller angelfire.com. Konverteringen kalkulator og diagrammet tar dine mål og sammenligner dem med en moderne erstatning størrelse. For eksempel var en skjevhet-ply dekk fra '20s den A78-14. Dekkdiameteren var 24,2 inches og rim diameter var 4,5 inches. Den konvertering diagram gir en tett kamp i P155/75R15 med målinger av 24,2 inches på diameter og 4,0 inches på mønsterdybde.
4

Kontakt en body-restaurering butikk. De fleste body-restaurering butikker gjør klassisk bil restaurering og har flere ressurser, inkludert originalt utstyr oppføringer. De er kjent med moderne ekvivalenter for deler som ikke lenger er tilgjengelig. En god ressurs av denne art er Classic restaureringer. Klassiske restaureringer gjenoppretter alle varianter av klassiske biler og er basert i New York.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90631.html

Previous:
Next:

Classic Cars