Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik konverterer et 6-volts strømforsyning til en 12 Volt

En elektrisk strømforsyning kan brukes til å drive mange forskjellige typer elektriske kretser. Noen strømforsyninger (stasjonære PC strømforsyninger, for eksempel) er i stand til å drive enheter med flere forskjellige krav til spenning. De fleste strømforsyninger, derimot, er enkelt utspenning. En tilgjengelig strømforsyning (for eksempel en 6V strømforsyning for en 12V krets) kan ikke matche behovene til den elektriske kretsen til å bli drevet. I denne situasjonen, må du endre strømforsyningen for kretsen skal fungere skikkelig. Du trenger:
En 6-volt AC strømforsyning
One 2:01 strøm transformator (se Ressurser)
To ring terminaler, Elektrisk tang
Loddebolten
Electronic (rosin kjerne) loddetinn
Vis flere instruksjoner
en

Strip en halv centimeter isolasjon fra ledningene på siden av transformatoren med mer spole snur. Sett en av ringen terminaler over det første strippet bly, deretter loddetinn terminalen til ledelsen. Sett de resterende terminal over andre strippet bly, deretter loddetinn terminalen til ledelsen.
2

Strip en halv centimeter isolasjon fra ledningene på siden av transformatoren med færre spiral svinger. Koble en av disse fører til en av terminalene på strømforsyningen. Koble den andre ledningen til ledig strømforsyning terminal.
3

Koble 12-volts elektrisk krets til ringen terminaler. Slå på 6V strømforsyning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90394.html

Previous:
Next:

Classic Cars