Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Paint Classic Car Motordeler

Trinn opp titt under panseret på klassiske bilen ved å gjenopprette og maling motordeler. Gjenopprette klassiske biler kan gjøres på alle nivåer fra frame-off restaureringer til bakgården, helg mekanikk. For sistnevnte gruppe, vil denne artikkelen gi retning på maleriet motordeler. Du trenger
mekaniker verktøy
Rengjøringsvæske (Safety Kleen eller bensin)
Course stålull
Stålbørste
Emory klut
varmebestandig spray primer
Varmebestandig motor emalje (Year One merke er den beste!)
Vis flere instruksjoner
en

fjerne delene fra den klassiske bilen som skal lakkeres. Den beste tiden å gjøre dette på er når du skal fjerne de delene allikevel å gjøre andre nødvendige reparasjoner.
2

Rengjør delene med Safety Kleen-løsning (eller bensin) ved bruk av stålbørste og stålull. Bruk vernebriller -. VERNEBRILLER
3

På dette punktet, er det to alternativer ... en dyrere, men bedre. Hvis midlene tillater det, ta de delene til å være sand eller perle sprengt. Dette vil resultere i like ny overflate for maling og virkelig vise godt i din klassiske bilen. Hvis midlene ikke er tilgjengelige, fortsette å bruke stålull ... kjedelig, men effektivt.
4

Heng del fra en garasje eller kjeller tak rafter av et stykke ledning festet til det ene hjørnet. Dette innebærer at alle overflater som skal males på en gang. Spray den delen med varmebestandig primer. Påfør flere lette strøk i stedet for en enkelt tung frakk for å hindre runs. Jobbe i et godt ventilert område og bære en åndedrettsvern ved sprøyting.
5

Etter primeren har tørket, kan du bruke Emory klut til lett sand hele delen. Rengjør med fuktig klut og la tørke.
6

Heng del fra rafter igjen og bruke toppstrøk av varmebestandig motor emalje (Year One gjør det beste og kan bestilles i den opprinnelige fargen av den klassiske bilen). Husk å bruke flere lys strøk ... ikke over gjør det og du vil unngå løper. Jobbe i et godt ventilert område og bære en åndedrettsvern ved sprøyting.
7

La det være minst 24 timer for å kurere og installere en del i din klassiske bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90325.html

Previous:
Next:

Classic Cars