Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Fjerning av Gauge Cluster i en 1973 Corvette

The C3 versjonen av den populære Chevrolet Corvette ble produsert mellom 1968 og 1982. Senteret måle klynge rammen er identisk det samme fra 1972 til 1976. Fjerning midten måle klynge krever fjerning av den nedre passasjerens side instrumentpanelet. Erstatte pærer som lyser sentrum måle klynge, mens du har den fjernet, hvis de er gamle. Erstatning måle linser er tilgjengelig fra Corvette deler leverandører å gi klyngen en fabrikk nye look hva du trenger
Phillips skrutrekker
fastnøkkel sett
Needle-nese tang
Cloth

Vis flere instruksjoner
en

åpne batterirommet, som ligger bak førersetet. Koble den negative batterikabelen, ved hjelp av en åpen-end eller pipenøkkel.
2

Fjern de tre skruene som holder nedre, høyre instrumentpanelet til øvre strek, med en stjerneskrutrekker. Åpne passasjerdøren, og fjern de to skruene, holder den nedre dash panelet til høyre side ramme. Fjern de to skruene på høyre side av senteret måle klynge å holde den mot nedre høyre instrumentpanelet
3

Look under dashbordet, og skyv luftventilen duct bort fra panelet . Hold fast panel, dra den mot deg, og ta den ut av bilen
4

Finn vindusvisker bryter montering på den øvre delen av senteret måle klynge.. Fjern de to skruene som holder forsamlingen til øvre instrumentpanelet. Finn de to skruene som holder forsamlingen til måle klynge under luftventilene, og fjerne dem. Trekk ut vindusvisker bryter ledningsnettet, og fjern montering.
5

Finn det lille dash pad panel, foran konsollen, på passasjersiden. Fjern den ene skruen, og ta av panelet. Dette vil gi deg tilgang til radio-området.
6

Fjern den store mutteren fra stud som holder senteret måle klynge til konsollen med nebbtang, dra den gjennom dash-pad åpning . Trekk av radio knotter og indre knotter med fingrene. Løsne mutrene og skivene fra radio sjakter med tangen.
7

Fjern de to skruene på venstre side av senteret måle klynge, holde den mot førersiden dash panel.
Side 8

forsiktig, trekker midtramme mot deg for å få tilgang til ledningsnettet. Trekk ledningstilkoplingen fra målere, og fjern lys stikkontakter. Det er ingen grunn til å merke dem, som alle måle kontaktene er forskjellige.
9

Trekk måle klynge ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90767.html

Previous:
Next:

Classic Cars