Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Informasjon om hvordan å sette en Wooden Floorboard i en Ford Truck Bed

En av de vakreste trekk ved noen klassiske biler er kombinasjonen av kaldt stål og varmt treverk som brukes i dekorelementer. Ingen steder er dette mer sant enn i samme seng som en klassisk Ford lastebil. De rike tre korn, kontrastfarge med forkrommede bolt trim strips er meget tiltalende. Mens kjøpe en klassisk lastebil allerede restaurert er en glede, sammenligner ingenting å gjøre arbeidet selv og tregulv for sengen er et godt sted å begynne. Du trenger:
Ford lastebil seng tre kit, med hardware
Stikknøkkel
Sander
100-grit sandpapir
Beis
Wood ferdig
Paintbrush
Ull applikator
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en tre truck bed kit for året og modell av bilen du eier. Den vil komme med uferdige gulvbord, kuttes til lengde og krom bolt strimler, inkludert maskinvare til å passe mellom og låse styrene på plass.
2

Monter kit utsiden av lastebilen på et par så hester. Kontroller mønster av bolt hull i gulvet rammen av din lastebil til nøyaktig posisjon styrene, som vanligvis er av ulike bredder. Hvis originalen etasje er fortsatt intakt, bruke den som et mønster. Generelt bør styrene settes sammen symmetrisk. Finn dine utenfor boards først, disse skal bare ha en riflet kant med en flat kant som går på utsiden, mot sengen. Deretter to matchende boards, en innenfor hver av de to utenfor boards, deretter et annet par, og til slutt et par eller enkelt senter bord.
3

Monter bolt strimler på kanten sporene dine styrene å se etter lengde og passform. Det bør være en for skjøten mellom hver to styrene. Ytterkantene vil bli holdt nede av vinkeljern på utsiden kanten av sengen, som er sveiset eller boltet fast til sengen rail.
4

Sett platene inn i seng boks av lastebilen, Start med de to utvendige plater som tuck under utenfor vinkelen trim, på skinner seng. Rett styrene slik at krom bolt strimler er direkte over bolt hull i gulvet rammen. Midlertidig satt boltene gjennom hullene for å sjekke for passform.
5

Fjern platene fra sengen og sand dem ned med 100-grit sandpapir. Påfør beis med en fin børste, som arbeider med korn. Gni overflødig beis fra treet med en ren, lofri klut. La flekken tørke grundig.
6

Påfør to strøk med klar tre finish, designet for utvendig bruk. Spre avslutt med en lammeull applikator, jobber sakte for å unngå bobler. Følg etiketten anbefalte tid for tørking mellom strøkene og la den herdes over natten før du installerer gulvet.
7

Plasser platene inn i sengen igjen, slippe en bolt gjennom hvert hull i bolten strimler som du gå. Legg en skive og mutter fra hardware kit til undersiden av hver bolt og stram dem, starter på baksiden av sengen, med en pipenøkkel. Legg den endelige trim stykke over enden av sengen og skru den på plass på samme måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90758.html

Previous:
Next:

Classic Cars