Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan erstatte en Radio Speaker i en 1976 Corvette

The 1976 Chevrolet Corvette var den siste modellen markedsføres som en "Stingray". De originale høyttalerne er ofte sprakk og forverret på disse eldre biler. Bytte originale høyttalerne i øvre instrumentpanelet er vanskelig og krever fjerning av mange interiør stykker inkludert den øvre dash pad. Mange eiere velger å legge til nye høyttalere i festesonen paneler i stedet for å erstatte originalene. Velg riktig erstatning høyttalere fra en anerkjent Corvette leverandøren hvis du kobler deg til fabrikken radio. Du trenger
Phillips skrutrekker
Cloth
Open-end fastnøkkel
Nut drivere
Replacement høyttalere
Vis flere instruksjoner
en

Bestem høyttaler som må skiftes ved å endre balansen kontroll fra venstre til høyre på radioen bryteren.
2

Åpne batterirommet bak førersetet og koble den negative batterikabelen med en socket eller fastnøkkel. Hindre skade på midtkonsollen ved å dekke den med en klut.
3

Fjern solskjermer med en stjerneskrutrekker. Fjern skruene som holder frontruten-header støping på plass og fjerne den fra bilen.
4

Finn de to frontruten pilar listverk på hver side av frontruten ramme like ovenfor øvre instrumentpanelet. Fjern de to skruene som holder dem til rammen og fjerne dem fra bilen.
5

Finn vindusvisker-bryteren forsamlingen. Fjern skruene som holder forsamlingen til øvre dashbordet og midtkonsollen cluster (det er fire skruer på aircondition modeller og tre på ikke-klimatiserte seg). Koble ledningsnettet og fjern forsamlingen fra bilen.
6

Fjern høyre nedre dash panel ved å fjerne de tre skruene på toppen av panelet, to skruene på høyre ramme, og to skruer holder panelet til midten måle klynge. Trekk forsiktig panelet mot deg og ta fra bilen.
7

Fjern de tre skruene som holder førersiden dash panel til øvre dash. Fjern de to skruene som holder sentrum måle klynge til venstre dash panel. Fjern de to skruene som holder venstre side av instrumentpanelet til rammeverket. Trekk forsiktig panelet mot deg for å skille den fra den øvre instrumentpanelet, men ikke fjern panelet.
8

Finn høyttaler ledningsnett på høyre og venstre side av den øvre instrumentpanelet og trekk dem fra høyttalerne.
9

Sit i passasjersetet og trekk oppover på midten dash panel. Bøye den oppover nok for sidene for å fjerne frontruten innlegg. Forsiktig dra den mot deg for å løsne foran klemmene, ta den ut av bilen, og legg den på et flatt underlag.
10

Fjern metall høyttaler parentes holder høyttalerne til dashbordet med en stjerneskrutrekker. Ta ut høyttalerne med en muttertrekker eller liten fastnøkkel. Installere nye 4-tommers med 6-tommers matchende høyttalere. Det er alltid best å erstatte høyttalerne i par.
11

reversere prosessen for å installere dash forsamlinger og gjenværende trim stykker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90765.html

Previous:
Next:

Classic Cars