Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne deler til å gjenopprette eldre biler

Populariteten til eldre biler er stigende . Internett auksjon nettsteder og tv- kjøretøy auksjoner er å spre hobby til massene . Mer og mer bil tilpasning og restaurering selskaper er åpne sine dører for virksomheten . Finne en eldre bil for å gjenopprette er mye lettere i dag enn tidligere . Heldigvis finnes det hundrevis av deler leverandører - oppført i telefonkataloger og online - som er ivrige etter å hjelpe til med din restaurering prosjekt . Du trenger
Telefonbok
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvilke deler du trenger. Deretter bestemme hvilken av dem du kan bygge , og som du må erstatte . Gjenoppbygging deler , når det er mulig , er mer kostnadseffektivt enn å kjøpe erstatninger.
2

Look i telefonboken for bildeler leverandører . Både nye og brukte deler leverandører annonsere i de gule sidene . Kategorier som de er oppført kjøre gamut fra wrecking verftet til deler butikken .
3

Sjekk nettauksjoner . Mange sjeldne og vanskelige å finne deler er tilgjengelig på nettauksjoner. Bare logg på og gi bud . Disse nettstedene er også gode steder å bytte deler og å fastslå verdien av en bestemt del , som den vinnende budet reflekterer den prisen det offentlige er villig til å betale .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90374.html

Previous:
Next:

Classic Cars