Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1991 Camaro Paint Colors

The Camaro ble innført i 1967 av Chevrolet Motor Division av General Motors å direkte konkurrere med Ford Mustang. Som med de fleste sportsbiler, spiller farge en stor faktor i markedsføringen og klagen til forbruker. Dekker fire generasjoner og 35 år før det ble avviklet i 2002, har Camaro alltid blitt dekket i farger som skriker muskel og stil. Muskel Colors

Tradisjonelt muskelbiler ri veien i et lag med dominerende svart eller intens rød. 1991 Camaro kom i en nyanse av svart. Elegant og intens, gjorde denne mørke maskin en uttalelse til alle som så det glir nedover veien. For de som har smak kjører ikke fullt så mørkt, vurdere fargen på middels grå. Denne mørke farger, mens ikke like intens som svart, kan gjøre en dominerende tilstedeværelse på asfalt og fortsatt snu hoder i takknemlighet.
Stil Colors

stil vanligvis ledes med glatt, rent hvitt. 1991 Camaro ble dekket i arktisk hvit. Elegant og stilig, kan det rent utseende kjøretøy puste frisk luft inn i noen trafikkork. Både lys blå og ultra blå bringe denne grunnleggende kul farge til veien som dekker en av de klassiske ponni biler i sofistikert stil. Mørk blågrønn er en dristig overgang til sjåføren som ønsker noe annet enn de grunnleggende fargevalg.
Racy Reds

Red hatt en fordel fremfor svart fordi den hadde to alternativer. Den første ble kalt mørk rød, med en dyp nesten rødbrun farget trim. Selv ikke så skummel som svart, er det likevel gjort et definert uttalelse med hensyn til stil og mentaliteten til sjåføren. Det andre tilbudet var lyse rødt. Denne intense skyggen virkelig kan trekke oppmerksomheten til sjåføren fra begge beundrere og ganske muligens politi, så hold et øye på speedometeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90687.html

Previous:
Next:

Classic Cars