Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner en Vinyl Topp på en Cadillac

Fjerne vinyl dekselet fra en gammel Cadilac er et tidkrevende prosjekt, men fremgangsmåten for å fjerne selv er enkel. Fjerne en vinyl tak vil bidra til å forbedre utseendet på et kjøretøy, og kan også gjøre Cadilac ser moderne og stilig. Med de riktige verktøyene, bør denne oppgaven tar omtrent en dag å fullføre. Du trenger
Utility kniv
Boring
Hammer
Tenger
Varmepistol
skrutrekker
Drill
støvmaske
Sliping hjulet
lim remover
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Klipp ut frontruten og bak glass. Bruk et verktøy kniv til å skjære gjennom gummi holder glasset på plass. Fjern eventuelle metalldeler og klipp som holder glasset på plass. Har noen skyve glasset ut fra innsiden, og ta det som det kommer ut. Sett glasset og støtter til side slik at du kan bytte dem ut når du er ferdig.
2

Rydd vekk eventuelle gjenværende gummi eller lim med en sparkel.
3

Bruk en meisel og hammer for å trekke stifter holder vinyltak bort fra bilen rammen. Trekk stifter ut med tang. Kast stifter unna, så de vil trolig være ganske rusten. Du må kanskje vri dem litt for å skille dem fra vinyl og ramme.
4

Fjern trim stykker som holder vinyl toppen på plass. De fleste av de trim stykker bør enten skru eller feste på rammen, som du enten kan løsne eller skru å slippe. Hvis skruene er rustne i rammen, kan du bore skruene for å løse ut bindingen.
5

Slipp takrenner og listverk rundt vinduene med en meisel eller sparkel. Bare lirke stykkene bort fra rammen av bilen. Sett bitene til side for å installere senere hvis de er i god stand.
6

Sett på en støvmaske. Trekk vinyl dekke ut av bilen. Hvis limet er fremdeles trege, kan det hende du må bruke en sparkel for å bryte bindingen mellom vinyl og toppen av bilen. Du kan også varme opp limet med en varmepistol for å løsne det nok til å fjerne vinyl. Kast den gamle vinyl taket dekselet.
7

Sand bort restene av noe padding under vinyl tak. Sand taket av bilen før det bare metallet er utsatt. Tørk eventuelle gjenværende limrester med et lim remover og en myk klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90801.html

Previous:
Next:

Classic Cars