Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan å finne en fin Prosjekt Car

Prosjekt biler gir deg muligheten til å gjenopprette og gjenoppbygge et kjøretøy som du selv velger. Mens "prosjekt bil" refererer vanligvis til eldre eller klassiske biler, nyere modell år faller inn under denne kategorien også. Et prosjekt bil vil vanligvis bli skadet eller i dårlig stand eller begge deler. Sjansen til å revitalisere en bil har alltid appellert til bilentusiaster. Et godt prosjekt bil leverer grunnlaget som trengs i planen å returnere en bil til sin tidligere storhet. Instruksjoner
en

Gå til et nettsted som gir oppføringer av prosjektet biler som Craigslist. Klikk på "Biler + Trucks." Enter "prosjekt bil" i søkefeltet. Hit "Søk". Navigere gjennom resultatene, ta notat av bilder, priser og betingelser for kjøretøyene. En bil som krever en mindre mengde arbeid vil gjøre prosjektet enklere. Gjør en ekstra søke ved å angi året, merke og modell av kjøretøyet i søkefeltet. Du vil finne et stort utvalg av biler som krever en betydelig mengde arbeid.
2

Besøk din lokale politiet garasje nettside eller tilsvarende link på den offisielle politiets hjemmeside. Gå til kjøretøyet auksjoner link. Gjennomgå steder og tider på politiet auksjoner for biler som er offisielt i besittelse av byen. Delta i auksjonen av ditt valg. Disse auksjonene er en uvurderlig ressurs for å finne fine prosjekt biler til en svært rimelig pris.
3

Gå til din lokale søppelplass. Mange steder vil huse nedstrippet biler i tillegg til enkelte delene. Finne et kjøretøy. Planlegger å ha bilen fraktet hjem til deg eller en butikk av bergingsbil.
4

Kontakt en auto butikk som spesialiserer seg i bilen restaurering. Spør en ansatt om bilen fører. Disse virksomhetene er spesialister på dette feltet og vil ofte opprettholde forbindelser til potensielle prosjekt biler.
5

Gå til en nettside som omhandler spesifikt i klassiske biler, fortrinnsvis i ditt område. Velg året, merke og modell av bilen du er interessert i å kjøpe. Undersøk listen med prosjektet biler for salg nær deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90802.html

Previous:
Next:

Classic Cars