Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

VW Bug Maleri Prosedyrer

Volkswagen Bugs har blitt en klassisk bil for folk å male på egen hånd, med mange forskjellige modeller dateres tilbake til midten av det 20. århundre. Maleri disse bilene er ikke vanskelig - ikke på langt nær så mye omsorg må brukes når du maler disse eldre modell bugs som er nødvendig når du maler nyere biler med nyere maling. Imidlertid bør noen prosedyrer følges for å gjøre jobben enklere og bidra til å sikre suksess. Dekk og baklys
p Som frontlysene og baklysene er pålagt ved lov å bli sett og være en viss lysstyrke og farge, bør disse delene av VW Bug være fullstendig dekket, slik at ingen maling blir på dem og kommer i veien for hva de brukes til i første omgang. Gjør dette ved å bruke malerens tape som ikke vil holde seg til metall eller plast dekker på lysene eller rundt lysene; feste denne malerens tape til tykkere biter av papir som vil stoppe noen maling som kan komme på det. Dette papiret bør være på tykkelse med slakter papir, slik at det er lett å rive med litt innsats, men vil ikke ha noen hull som gjør at malingen å muligens dryppe gjennom.
Cover Windows and Wheels

Mye som og baklys må være dekket skal brukes senere, alle vinduene, frontruten og hjulene skal tapet av og dekket slik at ingen maling kan få på dem. Vinduene er den viktigste og bør dekkes på en lignende måte som frontlysene og baklysene: med malerens tape eller en tape som ikke vil holde seg til glass eller metall, og tykkere papir som ikke vil rive lett. Dette papiret bør være nøyaktig målt og kuttet for å passe vinduene på VW Bug, slik at du kan male fritt med noe sånt som en spray pistol og ikke trenger å bekymre deg for å få maling på dem. Hjulene bør pakkes med biter av papir for å beskytte gummidekk og felger fra maling.
Maleri

Når den gamle malingen er riktig fjernet med en malingsfjerner som ikke vil skade metal av VW bug selv, er det på tide å påføre malingen. Disse bilene kan være malt for hånd med billakk, skaper ujevn, men søt design som ligner biler Hippies kjørte i 60-årene. Jo mer effektiv måte å male en VW Bug er å bruke en maling sprayer. Hvis du vil at bilen skal ha striper eller flere farger, tape av området som du ønsker å være en annen farge og male den eksponerte delen. Når det tørker, dekker den nylig malt seksjonen og deretter male resten av Bug den andre fargen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90478.html

Previous:
Next:

Classic Cars