Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1965 Plymouth Valiant Informasjon

The 1965 Plymouth Valiant var en av de mer rimelige Chrysler Corp modeller av sin tid. Med tre karosserivarianter og fire motorer, var Valiant en bestselger for Plymouth merkevare og fortsetter å bli restaurert og samlet av klassiske bilentusiaster til denne dag. Motorer

I 1965 Valiant var tilgjengelig med tre ulike motorer. A 170 cu.in. skrå-sekssylindrede var standard og var motoren brukes på alle Valiant 100 modeller. En annen vinkling seks var tilgjengelig, fortrenger 225 cu. i. En V8 var valgfritt, det samme 273 cu.in. V8 introdusert i 1964 og brukt som standard motor på Pontiac Belvedere. Den 273 V8 kom i både to-fat og "Commando" fire-fat carb modeller.
Karosserivarianter og Trim Lines

1965 så fire forskjellige Plymouth Valiant karosserivarianter . To-dørs og firedørs sedan, firedørs vogner og cabrioleter ble tilbudt. Det var også tre forskjellige utstyrsnivåer innenfor Valiant linje: 100 Valiant, Valiant 200 og Valiant Signet. Valiant 100 modellene var den mest økonomiske, strippet ned og bare tilgjengelig med 170 cu.in. Skrått seks motor. Cabriolet modellene ble tilbudt i 200 og Signet trimmer bare, som var større sekssylindrede og alle V8-motorer.
The Barracuda

annen bil i Plymouth i 1965 lineup, Barracuda, var i hovedsak en Valiant med en litt annen fastback kroppen stil. Barracuda var tilgjengelig med samme vinkling seks og V8-motor alternativer som Valiant og delte sin chassis, transmisjon og mange av karosserideler. Barracuda gikk på å variere mer fra Valiant linjen i senere år.
Andre spesifikasjoner

Valiant var den minste bilen i Plymouth lineup på 188 inches lang, 70 inches bred og 55 inches høy for de to-dørs modeller. Bilene var tilgjengelig med enten automatisk eller manuell girkasse. Bremser var trommer i front og bak. Alle Valiant modellene var i front motor, bakhjulsdrift konfigurasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90479.html

Previous:
Next:

Classic Cars