Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Mustang Restaurering og Gjenoppbygging

Ford linje av Mustangs er blant de mest gjenkjennelige biler fra 1960 og tidlig 1970-tallet. Verdiene har vært jevnt økende gjennom årene og derfor så, også, har etterspørselen etter restaurert Mustangs. Restaurering er en kostbar oppgave, om en profesjonell restaurering butikk er ansatt eller ikke. Imidlertid kan kostnadene minimeres ved å utføre noe av arbeidet selv. Dissasembly

er Demontering den enkleste delen av ethvert Mustang restaurering, men overanxious demontering kan føre til alvorlige problemer ved montering av bilen senere. Mustangs ble produsert på et samlebånd i store mengder. For å holde bilene på vei ned linjen raskt ble tilsvarende festene brukes til flere komponenter. I mange tilfeller var av samme størrelse boltene brukes gjennom hele bilen. Demontering av Mustang er egentlig da bare et spørsmål om å fjerne de forskjellige bolter. Dette ombyttbarhet mellom festene kan være både en velsignelse og en forbannelse. Selv om mange av boltene kan være av samme størrelse, har de ofte varierer i lengde. En bøtte med bolter bør derfor unngås.

For å holde styr på hvilke festene ble brukt for komponenter, inkludert de ulike klipp og braketter, bør demontering prosessen begynne med å fotografere i samvittighetsfull detalj hele bilen. Ved hjelp av et videokamera for å filme en gjennomgang av bilen er også en god idé. Vær spesielt oppmerksom på hvordan de ulike komponentene er montert og hvor ledningsnettet går gjennom hele bilen. Disse materialene kan så brukes hvis et problem oppstår når bilen er satt sammen igjen.
Body Work and Paint

Karosseri og maling er vanligvis de dyreste delene av restaureringen prosessen. Begge oppgavene er arbeidskrevende, men viktig. Det er av disse grunner at å ansette en profesjonell kan være kostbart. Heldigvis kan noen mindre kropp reparasjoner og maling forberedelse teknikker utføres før du slår bilen over til en profesjonell, som kan bidra til å redusere kostnadene. Når det kommer til kroppen arbeid, en overflod av "hvordan" bøker og instruksjonsvideoer er tilgjengelig på markedet, ofte spesifikke for Mustangs, og kroppen reparere verktøy er lett tilgjengelig på bilreparasjonsverksteder butikker. Hvis bilen skal males, kan en betydelig sum penger bli frelst ved å fjerne den gamle malingen selv heller enn å ansette en profesjonell til å gjøre det.

En rekke maling fjerning verktøy er tilgjengelig. Sandpapir brukes i forbindelse med en elektrisk slipemaskin er kanskje den mest vanlige og er også den minst kostbare metoden, men være forberedt på å bruke masse sandpapir og tilbringer mye tid. Kjemiske malingsfjernere er også økende i popularitet. Kjemikaliene kan være dyrt, men når det brukes riktig kan raskt løse opp malingen. Den enkleste og raskeste metoden for å fjerne maling er med media sprengningsarbeid. Imidlertid er det vanligvis den mest kostbare av de tre metoder. Media, typisk bikarbonat soda eller malt glass, blir lagt på den malte overflate under høyt trykk som leveres av en luftkompressor til å strippe maling. Enten utfører kropp og maling arbeidet selv eller ansette en profesjonell, bør dette trinnet være den første etter at bilen er demontert.
Elektrisk og Interiør

Når kropp og maling arbeidet er fullført, det elektriske systemet og interiør er vanligvis de neste elementene som skal gjenopprettes. Kabling kan være skremmende, men Mustang kabling er ganske grei, som hovedsakelig består av flere ledninger vevstoler at pluggen sammen. Hver ledning er også tillagt sin egen farge, ofte i forbindelse med en stripe av en andre farge som går langs dens lengde. Koblingsskjemaer er tilgjengelige for hvert år i den klassiske Mustangs og kan raskt vise seg å være uvurderlig hvis du installerer en ny kabling system. Som et alternativ, finnes ettermarkedet ledningsnett gjør, noe som gjør monteringen mye enklere enn å installere en aksje erstatning ledningsnett. Hver ledning er merket med komponenten det festes til og detaljerte instruksjoner er inkludert med settet. Selv om disse ettermarkedet kits er enklere å installere enn lager utskiftingspakkene, de er vanligvis dyrere.

Mustang eiere kan være takknemlig for at nesten ethvert interiør komponent har blitt reprodusert og er lett tilgjengelig. Mange leverandører tilbyr også et komplett interiør kit på en pris, som vanligvis omfatter tepper, møbeltrekk for både foran og bak, en headliner, dørpaneler, dør og vindu skrur, og solskjermer. Er Mustang interiør lett å jobbe med, og som med maling og kroppen fungerer, mange Mustang-spesifikke bøker og instruksjonsvideoer er tilgjengelig.
Engine

Motoren skal være den siste komponenten installert. To spørsmål må besvares før arbeid på motoren. Først om motoren skulle bli gjenoppbygd med lager eller modifiserte komponenter, og andre, om en profesjonell vil håndtere motor montering. Mustang puristene ofte vegrer seg å modifisere en klassisk Mustang i enhver henseende, og hevder at en "ekte" Mustang må gjenopprettes til lager spesifikasjoner uten avvik. Andre peker på det store antallet Mustangs som ble produsert for å underbygge sin påstand at mange lager Mustangs vil fortsatt eksistere hvis noen er endret, og modifikasjoner gjøre bilen mer personlig til eieren. Heldigvis finnes en middelvei som vil øke ytelsen til motoren og samtidig beholde en aksje utseende. Den valvetrain, inkludert topplokkene, ventiler, vippearmer og kamaksel kan alle bli erstattet med ettermarkedsprodukter komponenter uten å endre det ytre av motoren. Til slutt, med mindre godt kjent med Mustang motorer, bygge motoren er en oppgave best overlatt til en profesjonell, som en feil kan bli en dyr lærepenge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90393.html

Previous:
Next:

Classic Cars