Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan får jeg en Buick Emblem?

General Motors 'Buick bil emblem er en trio av skjold som ser ut som et våpenskjold. Emblemet er ofte pryder ratt, hjulkapsler og hetter av klassiske Buick. Bil samlere og Buick enthuiasts som ønsker utseendet og følelsen av et vintage Buick kanskje vurdere å kjøpe en original emblem eller en reproduksjon fra General Motors 'bil tilbehør nettsteder. Vintage Buick emblemer og reproduksjoner kan bli kostbar --- koster flere hundre dollar --- avhengig av året og gjør av emblem. Instruksjoner
en

Besøk et nettsted som selger reproduksjoner av klassiske Buick emblemer (lenkene er i Resource avsnitt). Du kan kjøpe emblemer for bilens grill, panser, bagasjerommet og andre bildeler.
2

Rådfør deg med en vintage bil forhandler som spesialiserer seg på buicks å finne ut mer om hvordan du kan kjøpe ekte eller reproduksjon emblemer for din klassisk Buick. Bilforhandlere ofte er eksperter på sine felt, og kan ha forbindelser eller potensielle kunder for deg.
3

Visit vintage klassiske bilen viser eller messer. Eiere og samlere er en annen stor ressurs for å finne den Buick emblemer som du trenger. Kontakt messe arrangørene å spørre om emblemer blir på skjermen før du kjøper en billett.
4

Forskning lokale Buick bil klubber i samfunnet som du kan delta eller besøke. Bil klubber ofte er fylt med klassiske bilentusiaster som har mye kunnskap om biler. Hvis du er ute etter en bestemt emblem for et bestemt år, da medlemmer av bil klubb kan være i stand til å hjelpe deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90392.html

Previous:
Next:

Classic Cars