Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1955 Chevrolet Pickup Spesifikasjoner

The Advanced Design æra av 1950 inneholdt mange innovasjoner i drivstoff-effektive biler. Chevrolet kapitalisert på momentum, som tilbyr OXV V-8s med spesielle funksjoner som sine konkurrenter, Ford og Plymouth. I motsetning til sine konkurrenter, tilbød Chevrolet opp en small-block 265-kubikk-tommers OXV V-8, en del av en "task force"-linjen, bedre enn Fords Y-blokken. Stil

Task Force pickups viste det nye designet, og for første gang i bransjen, en wraparound frontruten. Det ble annonsert som en "sweep syn frontruten." Andre stilistiske funksjoner lagt til linjen inkludert bekledd frontlykter og visored fendere, kjører brett og en egg-kasse grill. Bak Hyttedørene, avslørte en full-view bakvinduet en wraparound stil, så vel.
Egenskaper

Funksjoner som ikke ofte finnes i andre lastebiler funnet veien til markedet med 1955 Chevrolet lastebil. Servostyring var en valgmulighet for å hjelpe til med kontroll av kjøretøyet mens haling store belastninger, og makt bremser kunne holde og stoppe tunge mengder vekt. Overdrive, starter key-sving og et 12-volts elektrisk system ekstra bekvemmelighet.
Akselavstand

1955 Chevrolet-modellen 3604 pickup utfordret en 123-1 /4-tommers akselavstand chassis vurdert til 6,900 pounds. Modellen 3804 135-tommers akselavstand chassis ble vurdert til 7,000 pounds og kunne hale 3,100 pounds av last. Den tredje modellen, den "Cameo Carrier", kunne hale 3,000 pounds med omtrent samme akselavstand og chassis som andre 1955 Chevrolet modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90798.html

Previous:
Next:

Classic Cars