Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1955 Chevy Nomad

The 1955 Chevy Nomad var en ettertraktet bil i sin tid, og er nå en klassiker i sin egen rett. Siden det er en amerikanskbygd bil, kan delene for restaurering bli funnet lettere og rimeligere enn mange andre klassiske biler. Bruk disse trinnene for å lære mer om å gjenopprette 1955 Chevy Nomad og hvor du finner ressurser til å gjøre det. Instruksjoner
en

Gjør det selv. Med alle de Chevy Nomad deler og biler flyter rundt blant annet Nomad samlere og useriøs verft, kan det være ganske enkelt å finne de delene du trenger for å gjenopprette Nomad. Ikke vær redd for å bruke online salg eller auksjon nettsteder, men husk å ta høyde for frakt når prising deler ut.
2

Se etter de opprinnelige farger og stoffer ved tilbakestilling til møbeltrekk. For 1955 Nomad, dette inkluderer beige og grønn, rød, brun eller grønn vaffel vinyl, elfenben og turkis eller grå vaffel vinyl og korall og grå vaffel vinyl. Hvis du har en hard tid å finne disse, gjør Cliff Klassisk Chevrolet dem for hånd i perfekt reproduksjoner. De er kun tilgjengelig på nettet, så sjekk ut listen over ressurser på slutten av denne artikkelen.
3

Leie en butikk for å gjøre jobben. Du ønsker å sikre at du finner en klassisk bil restaurering butikk som har masse erfaring med Chevys og Nomads spesielt. Be om referanser og sjekk med Better Business Bureau for den beste informasjonen om butikken.
4

tilby det til en body shop eller restaurering program. Du finner disse i din lokale tekniske og auto body programmer og skoler, din lokale high school og samfunnet college. Studentene får stor praktisk erfaring og du får en restaurert kjøretøy på nesten ingen kostnad.
5

Gjør det til en gruppe prosjekt. Dette kan en flott mulighet for din klassiske bilen klubb å arbeide på et prosjekt sammen før sommerferien bil cruise starter. Hvis de er alle opptatt med sine egne prosjekter, rekruttere barna til å bidra til å gjenopprette din elskede Nomad for noen stor læring og bonding tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90313.html

Previous:
Next:

Classic Cars