Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1960 Chevy Bel Air

1960 Chevy Bel Air er kjent som en av USAs mest elskede biler. Det var familiens bil av 1960-tallet og er fortsatt i hjertene til mange rundt Amerika fortsatt i dag. For å finne ut mer om hvordan du gjenoppretter en 1960 Chevy Bel Air, bruker du disse trinnene. Instruksjoner
en

Gjør det selv. Siden Chevy er amerikanske laget, og det er mange klassiske Chevy Bel Airs rundt (i ulike tilstander av uorden), vil det være lettere å finne de delene du trenger til en rimelig pris. En god ressurs er de originale manualene som brukes av butikken teknikere når Bel Air var ny. Disse er tilgjengelige gjennom Gregs Automotive (se Ressurser).
2

Send til en butikk. Finn en erfaren butikk i ditt område som ikke bare oppleves i klassisk bil restaurering, men har en dokumentert oversikt gjenopprette Chevy biler og Bel Airs spesielt. Be om referanser og ring Better Business Bureau før du betaler for noe eller signere en kontrakt. En stor butikk med mange års erfaring er Blue Sky Classic Cars ligger i Budd Lake, New Jersey.
3

Tilby den opp til din lokale auto kroppen program eller klasse. Disse tilbys gjennom tekniske skoler, auto body opplæringsprogrammer, high school auto body klasser og samfunnet høgskoler. De får et flott prosjekt, og du får en restaurert bil for nesten gratis.
4

Gjør det til en gruppe prosjekt. Få sammen din klassiske bilen klubb eller en gruppe av mekanisk tilbøyelig kompiser for å gjøre dette til et prosjekt ingen av dere vil glemme. Ikke glem å ta med barna i familiene som er interessert i biler, noe som gjør det til en morsom læring og bonding opplevelse for dere alle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90314.html

Previous:
Next:

Classic Cars