Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan legge inn en Classic Car i en Car Show

Det pleide å være at en klassisk bil var noe bevart vintage. Nå kan klassiske bilen viser referere til flere kategorier av klassikere fra femti, seksti og syttitallet, inkludert vintage lastebiler, syklistene, ponni biler og tilpasset vintage. Hvis du ønsker å legge inn en klassisk bil show det er ganske lett å finne en som er spesifikke for din stil nesten anywhere.Read videre for å lære hvordan du skriver inn en klassisk bil i en bil show. Instruksjoner
en

Finn en klassisk bil klubb i staten eller finne en god online klassisk bil stedet for fullstendige beskrivelser av bilen viser. Hvis du har problemer, kan du ringe en klassisk bil forhandler for å gi deg den informasjonen.
2

Delta på en bil klubbmøte eller be om deres nyhetsbrev. En bil klubben vil vite alle datoer og spesifikk av hendelser og det vil gi deg en sjanse til å snakke med andre eiere om restaurering teknikker, bilutstillingsrom tips og vanskelig å vite informasjon som hvor du finner brukte deler.

3

Velg en bil show som passer bilen din og deg. Noen er for profitt, mens mange er innsamlere. Noen har en parade og masse andre hendelsene rundt showet som tause auksjoner, utlodning, priser, levende musikk og morsomme ting for barn.
4

Registrer tidlig fordi plassen er nesten alltid begrenset. De større bil viser vil koste mer å gå inn selv om de ikke vil fylle opp så fort. Veldedighet bilen viser kan ha en gratis registrering eller be deg om å ta med noe relatert til fundraiser som en pakket leketøy for barn i nød.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90315.html

Previous:
Next:

Classic Cars