Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Desoto HEMI Informasjon

The HEMI-motoren, en forkortelse for halvkuleformet, ble introdusert i 1951 av Chrysler Corporation og ble installert i forskjellige bil linjer produsert av selskapet, inkludert Desoto. På den tiden, flere revolusjonerende design funksjoner laget biler som kjører på Hemi motorer de mektigste personbiler i USA Form

grunnleggende strukturelle forskjeller mellom Hemi motorer og andre tradisjonelle motorer ga hemi ulike fordeler over konkurrentene. Hemi motorer er kompakte enheter, med en unik forbrenningskammeret og arrangement av overliggende ventiler.
Resultater

Desoto hemi motorer hadde forbedret kjøreegenskaper og var veldig slitesterk. Motorene ble utviklet over en periode på fem år, og når perfeksjonert, konsekvent gjorde det bedre enn andre motortyper av tilsvarende størrelse.
Funksjoner

Desoto Hemi motorer hadde en halvkuleformet forbrenningskammeret med høy termisk og volumetrisk effektivitet og lav spesifikk varme avvisning. Skjemaet tillatt motorene for å få overlegen forbrenning og høy kompresjon forholdstall.
Modeller

Desoto modeller fra S16 til S26A var utstyrt med hemi motorer kjent som Firedome. Forskyvning varierte 276-345, med kompresjon forholdstall mellom 7,1 og 9,5. Hestekrefter generert var 160 i S16 og gikk opp til 345 for S26A.
Identification

hemi motorer kan identifiseres med et unikt serienummer som er knyttet til hver motor. De første tre til seks tegnene i serienummeret kan brukes til å identifisere modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90421.html

Previous:
Next:

Classic Cars