Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1963 Ford lastebil Spesifikasjoner

Ford ønsket å utvide markedet for sine berømte F-serie lastebiler på begynnelsen av 1960-tallet. Fords ingeniører kom opp med uni-body konsept, der cab og sengen er ett legeme. Tradisjonelt lastebiler ble gjort med to stykker som hadde et gap mellom sengen og drosjen. Dette hadde aldri blitt gjort før, og Fords ingeniører så det som en måte å spare produksjonskostnader. Den uni-body løp 1961-1963. Ford Fasiliteter 1963

Under æra av uni-body, forsøkte Ford å fange suburban markedet. Ford fokusert på å øke komforten i lastebilene. Ford hadde tre lastebiler tilgjengelig, F-100 1/2-ton, F-250 3/4-ton, samt F-350 one-ton. Dette medførte at 1963 F-serien hadde et bedre interiør. Interiør forbedringer ment Ford lagt fem inches av skum til interiøret seter, lagt bekvemmeligheter som air-condition, og legge mer isolasjon for å redusere støy i førerhuset. I tillegg la Ford en panoramisk stort bakre vindu for en bedre utsikt. Ifølge Ford, hadde hele F-serien line mer stil å appellere til en mer kultivert publikum. Som Ford prøvde å appellere til et bredere mer sofistikert forbruker det ikke ignorere sin base, bonden. Bønder tendens til å kjøpe nedstrippet versjoner av Ford linje slik fasiliteter som bilbelte, speil og selv bakre støtfangere var fortsatt tilbys som ekstrautstyr på de F-serie lastebiler.
Tilgjengelig Engines

Ford 1963 F-serien kom utstyrt standard med 223 kubikk tommer, 137-hestekrefter sekssylindret. Denne motoren ble kalt Kjørelengde Maker.

292 kubikk tomme, var 186-hestekrefter V-8 er den eneste V-8 alternativ. Den 292 ble kalt en Y-blokk motor. Den hadde en fire-barrel forgasseren for induksjon og en boring og slaglengde på 3,75 ved 3,3 inches. Motoren ble avviklet i 1964.

Ford utstyrt sine lastebiler 1n 1963 med tre-trinns og fire-trinns manuell girkasse eller med en tre-trinns automatisk girkasse.
The Body

uni-body kom i to modeller, F-100 og F-250, i 1963. Begge modellene tilbys en kort-seng og lang seng. Disse lastebilene var bare tilgjengelig i to-wheel drive. Hvis du ville ha en step-side eller flare kroppen, dette var tilgjengelig, men kom ikke i uni-body. Fall i uni-body, produsert 1961-1963, var dens manglende evne til å gjennomføre store belastninger. Stor belastning ofte vridd og vrengt på lastebilen på måter som ville åpne dørene mens krysset jernbaneskinnene eller hindre eieren fra å lukke døren. Den uni-body ble dermed avviklet i 1963.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90752.html

Previous:
Next:

Classic Cars