Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1964 Ford Fairlane Drum Spesifikasjoner

The Fairlane var Fords flaggskip middels størrelse bil for 1964 årsmodell. Den Fairlane var tilgjengelig i to forskjellige karosserivarianter , en tradisjonell bil og en stasjonsvogn . Fordi resultatene ikke ble vektlagt med Fairlane som det var med Mustang , var Fairlane bare tilgjengelig med trommelbremser i motsetning til skivebremser. Men forutsatt at trommelbremser nok av bremsekraft på grunn av sin store størrelse . Å vite spesifikasjonene til trommelbremsesystem er viktig å finne nøyaktige reservedeler , som utformingen av systemet variert fra år til år. Bremsetrommel Diameter

Bremsetrommel diameter måles på to motsatte ender av det indre av trommelen , ikke fra utsiden av trommelen. Diameteren for både bil og vogn for '64 Fairlane var ti inches .
Wheel Cylinder Bore Diameter

Front brems hjul sylinder diameter var 1,125 inches for både vognen og for bilen. Bakbrems hjul sylinder diameter var 0,906 inches for bil og 0,938 inches for vogna .
Master Cylinder Bore Diameter

Enten utstyrt med mekanisk eller strøm bremser , var master sylinder diameter en tomme for både vogn og for '64 Fairlane .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90545.html

Previous:
Next:

Classic Cars