Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan sette en ny ledningsnettet I en MGB

Sette en ny ledningsnettet i en MGB var en vurdering gjort av bilens selskapet. De fleste av ledninger på selen vil bli utstyrt med riktig type kontakt for praktisk og brukervennlig.De deres vil også være riktig lengde og form for å nå sine tilknyttede enheter. Fjerne den gamle ledningsnettet og forberede MGB for det nye ledningsnettet krever omfattende fjerning av innvendige deler og utstyr, og bør ta en erfaren mekaniker om to dager. Du trenger
Vernebriller
Wrench kit
skrutrekker kit
Tenger
Koblingsskjema år av kjøretøy
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta på vernebriller før du kobler fra batteriets positive kabelen ved hjelp av fastnøkkel kit. Koble fra batteriets negative kabelen, også bruker skiftenøkkel kit. Fjern de positive kabler fra begge batteriene først hvis MGB har to batterier plassert under panelene bak setene. Fjern alle batterikablene.
2

Bruk skiftenøkkelen kit, fjern alle boltene som holder dashbordet på interiøret i bilen. Sett strek i et ansikt ned posisjon. Trekk ut alle ledninger fra alle enhetene på dashbordet eller monteres i dashbordet enten for hånd eller ved hjelp av tang. Plasser dash ut av MGB.
3

Fjern alle ledninger festet til det indre ramme av bilen der streken var å bruke skrutrekker og skiftenøkkel kit. Fjern alle gummiplugger og maljer fra brannmuren under dashbordet ved hjelp av tang.
4

Skyv alle ledningene, maljer og plugger gjennom hullene og inn i motorrommet på bilen før ingen del av ledningene sele er igjen i dashbordet området. Se etter steder der den gamle selen kan ha kortsluttet eller smeltet, så kan det samme bli forhindret fra å skje til den nye sele.
5

Trace endene av ledningsnettet til sine publikummere under panseret og koble alle ledningene ved hjelp av tang. Løft hele ledningsnettet ut av MGB når alle ledninger er koblet fra.
6

Legg den gamle ledningsnettet på gulvet strekker den ut til alle endene er synlige. Lå det nye ledningsnettet ut ved siden av det på samme måte, og sammenligne de to seler.
7

Legg den nye ledningsnettet under panseret av MGB etter bestemme det er en skikkelig kamp. Lå så ​​mange av motorrom ledninger og kontakter så nær sine enheter som mulig som de vil være fabrikk-kutt og kabelbasert å matche bilen.
8

Place ledningene som går i det indre av MGB ved tilhørende hull i brannmuren og presse dem og deres gummituter gjennom hullene samtidig.
9

hjelp koblingsskjemaet som en guide feste alle ledninger som er koblet til det indre ramme av bilen hvor streken var å bruke skrutrekker og skiftenøkkel kit.
10

Place dashbordet i bilen, holder det med bildesiden ned, slik at ryggen kan bli sett og rute ledningene til sin rette plass og fest dem til sine enheter ved hjelp av koblingsskjema som en veiledning. Plasser dash tilbake til sin rette posisjon og skru det fast med skiftenøkkelen kit.
11

Route alle ledningene under panseret til sine enheter og koble dem i å bruke koblingsskjemaet som en veiledning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90817.html

Previous:
Next:

Classic Cars