Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Om Camaros

The Legacy of the Camaro har klart å få det omtalt i en rekke filmer, TV-programmer og musikkvideoer trodde tidene. Og med de 2010 Chevy Camaro tidsplaner for utgivelse i løpet av sommeren 2009, kan den nye modellen finner seg selv omtalte som kongen av amerikansk muskelbil av automotive-entusiaster over hele verden. Historie

Corvette, Mustang, den lader, Viper og Camaro har lenge vært symboler på amerikansk muskelbil i bilverdenen. Disse bilene er ikonisk og uansett hvor ofte de blir fornyet for tiden, er det en egenskap de opprettholde den "vil du ikke ta meg i live" holdning de utstråler. Spesielt er historien om Camaro en lang og rik en og kan spores så langt tilbake som 1960-tallet. 1967 Camaro er den aller første modellen Chevy noensinne utgitt, og det var basert på Chevy kompakt Nova. Den uni-body strukturen i Camaro fra frontruten til brannmuren tilbake, med en separat stål sub-frame gitt en slank aerodynamisk utseende til bilen som vokste populært på slutten av 60-tallet med slike biler som Dodge Charger. Semi-elliptiske bladfjærer gitt bakakselen på bilen med suspensjon, mens det hadde doble A-armer for den uavhengige forhjulsoppheng. Bilens 230 kubikk-tommers motoren ble sagt å produsere 140 hestekrefter med en base prisen satt til $ 2466. Of course, denne størrelsen var justerbar avhengig av forbrukernes behov.
Typer

På 1980-tallet da det var en global drivstoff mangel, kom Camaro ut med sin aller første 4-sylindret motor modell. Denne versjonen av bilen var mer drivstoffeffektiv enn noen av de som kom før det. Dette var også den perioden da kroppen typen ble gitt et futuristisk utseende mer kompatibel med tiåret. Den Camaro kroppen har offisielt blitt redesignet tre ganger siden 1967. En gang i 80-tallet en gang for 90-tallet og nå på 2000-tallet prototype blir utgitt.

Misforståelser

Den klassiske debatten når analysere amerikansk muskelbil har vært Camaro vers Mustang, eller Chevy vers Ford, som er bedre. Hvis du søker på en rekke fora du vil finne fornuftige argumenter fra begge sider av gjerdet. På den ene siden, mange Camaro-entusiaster hevder at Mustang ofret makt for kosmetisk appell, noe som gjør Camaro kraftigere alternativ. Likeledes, noen sier det mustang har opprettholdt sin tradisjon mens Chevy stoppet produksjon Camaros for en kort tid på 90-tallet. Uansett ens posisjon, alle disse entusiaster hevder at noen heldige nok til å få sine hender på hver merkevare er velsignet.
Potential

fra våren 2009, i 2010 Chevy Camaro vil være tilgjengelig for bestilling. V6 ventes å nå 300 hk, er V8 automatisk sies å være i stand til å nå 400hp og den manuelle V8 ventes å nå en heidundrende 422hp. Veiledende pris på 2010 Camaro LS er satt til $ 22 995, som inkluderer destinasjon og ev og utelukker skatter. 2010 Camaro SS starter på en beregnet utsalgspris på $ 30995.
Expert Insight

Camaro ha en kultstatus. For eksempel, i 2005 Filmskaper George Roy grunnla Camaro Films, som er en 6-time Emmy og 3-tiden Peabody Award vinnende dokumentarfilm produksjonsselskap. Deres emblem er identisk med den opprinnelige camaro logoen brukes på 1967-modell. Følgende er en liste av tilfeldige filmer og TV-show der den klassiske 1967 Chevy Camaro er omtalt: "Dark Angel" 1990, "Frustrerte fruer" 2004-2008 "About Last Night ..." 1986, "2 Fast 2 Fast II" 2006, "A Walk to Remember" 2002, "Gone in 60 Seconds" 1974, "Midnight in the Garden of Good and Evil" 1997, "Mørk Nova" 1999 og "Semi Pro" 2008, bare for å nevne noen. For en mer grundig liste over alle filmene som har Camaros besøke IMCDB.org, internett filmen biler database.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90323.html

Previous:
Next:

Classic Cars