Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan å dekode VIN på Classic Cars

Siden tidlig på 1980-tallet, har hvert kjøretøy et unikt kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) som identifiserer bilen gjør, country og byggeår, montering av anlegget og annen informasjon. Før 1980, varierte VIN formater og betydninger, avhengig av den enkelte produsent. Du kan enkelt dekode både standardiserte og ikke-standardiserte VINs gjennom VIN dekode søk i databaser (både gratis og gebyr-basert), samt gjennom bil entusiast fora for gratis. Instruksjoner
en

Finn VIN. Disse tallene er stemplet på ulike steder på biler. Vanlige steder er innsiden av førerdøren, førersiden av dashbordet i nærheten av frontruten, rattstammen eller venstre indre hjulbuer. VINs er også oppført i bilens dokumentasjon (vedlikehold bok, registrering papirer). For eldre biler, og tilbyr Classic Car Database gratis VIN plassering look-ups. Gå til Classiccardatabase.com, angir år og gjør i søkeboksene i midten av websiden og trykk "Søk" knappen.
2

dekode VIN. Det er online nettsteder som tilbyr gratis dekoding av klassiske bilen VINs. For eksempel, gå til Decodethis.com, skriver VIN nummeret i søkefeltet i midten av websiden og trykk på "DECODE!" knappen. Eller gå til Autocheck.com, skriver VIN i "Få en GRATIS VIN Sjekk Now!" søkefeltet øverst til høyre på nettsiden og trykk på "KJØP NÅ" knappen (VIN dekoding er gratis, selv om du blir bedt om å kjøpe flere kjøretøy rapporter).
3

Bli en bil organisasjon. The Antique Automobile Club of America (Aaca.org) har et gratis forum hvor du kan spørre andre bilentusiaster og eksperter for å dekode VINs. For å registrere deg gratis, gå til forums.aaca.org, og i "Medlemmer"-kolonnen øverst til høyre på nettsiden, trykk på "Registrer" linken og følg instruksjonene
4

Purchase en VIN dekode rapporten. Greatoldcars.com tilbyr en VIN dekoding rapport for $ 9,95 som identifiserer fakta, statistikk og spesifikasjoner for bilen din, basert på VIN. Å kjøpe rapporten, gå til Greatoldcars.com, bla nedover siden til "VIN Decode rapporten bare $ 9,95"-delen, trykk på "$ 9,95 VIN Decode Report" linken og følg instruksjonene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90398.html

Previous:
Next:

Classic Cars