Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik reparerer stigtrinn

Det er noen få skritt til reparasjon stigtrinn for å gjøre dem attraktive og brukbare igjen. Først inspisere styrene å identifisere om de er i behov av reparasjon. Dersom platene viser tegn til rust, eller hvis matter er ødelagt, bør du reparere dem. Du må kanskje bruke en sveising jern for å fikse eventuelle hull i stigtrinn. Reparasjonsprosessen kan ta opptil tre dager. Du trenger:
Ratchet sett
Sparkel
lim remover
Myke kluter
Stålull
Sveising jern
Sveising maske
Sveising hansker
Sveising forkle
Plansliper
Rust hemme spraymaling
Running board gummi
Tenger
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Skru av stigtrinn fra på siden av bilen med skralle. De fleste stigtrinn legge til et stykke kalt varmeapparatet kanal. De stigtrinn bolt til varmeapparatet kanal og til foran og bak fendere. Koble til boltene med en skralle og trekk stigtrinn bort fra bilen.
2

Kontroller tilstanden på gummimatte på stigtrinn. Det er sannsynlig det er oppskrapet, peeling eller revet i mange deler. I så fall bare kaste den bort. New kjører bord gummi er billig og også enklere å bruke enn å gjøre reparasjoner til den opprinnelige gummi.
3

Skrell gummi av av stigtrinn med en sparkel. Du må bryte bindingen mellom stigbrettet og gummi. Når du er i stand til å gripe gummi, skrell det av med hendene.
4

Inspiser metall under gummi. Dersom det er områder der rust har spist gjennom metall, bytt hele stigbrettet (eller sveise en erstatning patch på eksisterende kjører bord, se trinn 5). Gni limfjerner over hele kjører bord med en myk klut. Følg denne søknaden ved å skrubbe områder med rust med stålull.
5

Sveis en erstatning lapp av metall til stigbrettet. Sand metallet med en eksentersliper til stigbrettet er flatt og glatt. Følg dette trinnet hvis du velger ikke å bytte ut hele stigbrettet.
6

Spray et belegg av rusthindrende spray maling på stigtrinn.
7

Bruk tang for å åpne kanten av stigbrettet der gummi matter festes til styret.
8

Lay stigbrettet på et flatt og stødig underlag. Lå gummi over stigtrinn, og trykk deretter på åpningen lukket med en hammer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90795.html

Previous:
Next:

Classic Cars