Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan å bore ut en leder Bolt

Bare ideen om en brukket hodet bolt er nok til å ødelegge hele dagen, og høyt smekk av en bolt gi opp ånden har motet mange en amatør mekaniker. Heldigvis ødelagte bolter er vanlig at et bredt utvalg av verktøy har blitt utviklet for å avhjelpe situation.If klemme et sett med låsing tang på rattstammen ikke gjør utslaget, er det neste logiske skrittet å bore ut bolten. Du trenger:
Vernebriller
Grinder
Metal punsj og hammer
reversibel elektrisk drill
1/8-tommers borekronen
venstrehendt borekroner

Vis mer Instruksjoner
en

Lag en jevn, flat overflate på den ødelagte enden av bolten med vinkelsliperen. Dette bidrar til å hindre at boret sklir rundt på en ujevn overflate.
2

Punch en forrett inntrykk i sentrum av den eksponerte hodet med sentreringskjørneren og hammer.

3

Bor et pilot hull rett ned i midten av bolten med elektrisk drill og små bit. Pilothull bidrar til å holde større diameter venstrehendte biter går rett.
4

Legg elektrisk drill med en venstrehendt borekronen 3/16- til 1/8-tommers mindre enn frossen bolt. Sett drill til "omvendt" og begynne boring, etter pilothull. Hold bit boring rett inn bolten å hindre skade på gjengene på hodet.
5

La venstrehendt litt å jobbe bolten løs. I de fleste tilfeller vil den trekke ut bore den brukne bolt under boring eller som borkronen trenger inn i enden av bolten.
6

Utveksling venstrehendt bit for neste størrelse større og gjentar boringen. Gjenta med større biter før bolten kommer gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90451.html

Previous:
Next:

Classic Cars